Kako iskombinirati prsluk s odjećom

bijeli prsluk s kapuljačom

Platneni, krzneni ili pamučni prsluk… Odabir svakog od prsluka ovisi o vašem trenutnom osjećaju i modnom opredjeljenju. Svake godine pojave se novi modni hitovi s kojima nas odluče iznenaditi poznati modni stručnjaci. Dobro je što nema puno pravila i što je svatko od nas slobodan odabrati ono što njemu odgovara i što ide uz njegov stil.

Svake godine pojave se novi modni hitovi prilagođeni godišnjim dobima. Ljeto je poznato kao sinonim za laganu i prozračnu odjeću, jesen i proljeće poznati su kao razdoblja kada je naglasak na slojevitom odijevanju, dok je zima sva u znaku topline pucketajuće vatre iz kamina.

Iako je zima vrijeme kada treba nositi krznenu odjeću nećete pogriješiti ako se odlučite iskombinirai nešto od krznenog materijala i za jesen. Ipak nam jesen daje naznake kakvo će nas vrijeme čekati i daje nam dovoljno vremena da se pripremimo za nadolazeću zimu.

Bijeli prsluk od umjetnog krzna savršeni je odabir ako se želite istaknuti i pokazati kako znate koji je vaš modni stil. Prsluk je savršeni način da postignete bijelu bajku gdje ćete se osjećati kao princeza ili možda kao kraljica, ovisno što više volite.

Prsluk možete kombinirati uz nekoliko odjevnih kombinacija, a tu je dozvoljeno puno toga. Ako ste više ljubitelj casual stila, nećete pogriješiti ako se odlučite za uske traperice, čizme na petu i majicu koju ćete iskombinirati ispod prsluka.

Osim majice možete odjenuti i strukiranu košulju od pamuka, pazite da se ne radi o previše sjajnom materijalu, jer ipak želite imati izgled koji ćete moći primjeniti za druženje s prijateljima na kavi, odlazak na posao ili možda u kino.

Prsluk možete odjenuti i uz haljinu. Ona mora biti od pamuka ili bilo kojeg drugog materijala uz koji će odgovarati vaš prsluk. Haljina isto tako mora biti uska i strukirana, a osim nje tu su i tajice u kombinaciji s tunikom. Tunika dužine malo iznad koljena, tajice, čizme na petu i prsluk. Savršeno!

Autor: S.Š., Foto: Michal Kowalski/Shutterstock