Savjeti kako nositi toples

Djevojka u toplesu na plaži, Foto: Dmitriy Shironosov/Shutterstock

Smetaju vam tragovi koje na vašoj koži ostavlja gornji i donji dio vašeg badića nakon sunčanja, a još uvijek niste spremni u potpunosti se stopiti sa prirodom na nudističkoj plaži?

Djevojka u toplesu na plaži, Foto: Dmitriy Shironosov/Shutterstock

Kako skupiti dovoljno hrabrosti i pokazati cijelom svijetu kojim atributima raspolažete? Ukoliko mislite da vam tijelo nije dovoljno dobro i da se nećete ugodno osjećati goli pred svima, razmislite ponovno i bolje pogledajte oko sebe? Kako se one starije i žene sa mnogim nedostacma usude skinuti gole?

Odgovor na sva ova pitanja leže u količini vašeg samopouzdanja. Toples je postao popularan u prošlom stoljeću kada dolazi do pokreta u kojima žene traže ista prava kao i muškarci, a u svojoj golotinji ne vide ništa sporno. Bez obzira na prakticiranje kupanja i sunčanja bez kupaćih kostima, mnoge žene i dalje nemaju dovoljno hrabrosti, a sebe golu mogu zamisliti samo uz osobu s kojom su u intimnom odnosu.

Onim ženama koje se pripremaju na odbacivanje svoje odjeće za plažu, a ne znaju na koji način to uraditi, savjetujemo da krenu s prakticiranjem toplesa. Imajte na umu da su ženske grudi, bez obzira na njihovu veličinu, oduvijek bile predmet muške požude i jedno od glavnih seksualnih aduta. Kako medicina svakim danom ide sve više naprijed s razvojem, prije nekoliki se desetaka godina pojavila i estetska kirurgija. Koliko su silikonske grudi podigle standarde kod pitanja seksualnosti?

Muškarci, budite uvjereni, neće imati ništa protiv silikona. No, to ne znači da si trebaju odmah pod nož, naprotiv, prirodne grudi su podjednako privlačne. Neke žene misle kako nakon poroda njihove grudi nisu privlačne kao prije, no istraživanja su pokazala da je žena koja je rodila jednako, ako ne i privlačnija muškarcima. Zanimljivo je također kako će se starije i zrelije žene prije skinuti u toples jer su puno sigurnije u same sebe.

Bilo kako bilo, skidanje na javnim plažama ostaje individualna odluka svakoj ženi. Preporučamo da se isprva pokušate skinuti dok ste same na nekoj zabačenoj plaži. Velika doza samopouzdanja pojavit će se i ako se oslododite pa i kad nema nikoga oko vas. Kasnije isprobajte sunčanje u toplesu sa bliskim prijateljicama ili pred vašim partnerom, kraj kojeg vam ne bi trebalo biti neugodno.

Autor: M. T.