Gola leđa sa stilom

njegovana leđa
Njegovana leđa, Foto: Maksim Shmeljov/Shutterstock

Živa u termometru se diže, slojevi odjeće padaju. Napokon naša koža diše i sunce je ponovo dodiruje. PrimjeĆujete li koliko ste bolje raspoložene odkada je prolazna faza proljetnog umora prošla. Naša koža voli dodir sa zrakom i nije mogla dočekati izvlačenje iz teških zimskih čahura.

Koža je iznimno erotičan dio tijela. Samo malo otkrivene kože ide daleko. Da biste bile lijepe i privlačne nije potrebno potpuno se razgoliti, nositi prekratke suknje ili preduboke vratne izreze. Iskoristiti stari trik i zavodite izrezom na leđima. Postoji nešto tako decentno i intimno u golim ženskim leđima što muškarci ne mogu objasniti.

Ženska figura svakako je zakrivljenija i ima mnogo više vijuga i zavoja nego muška. Te linije privlače oko i tjeraju ga da slijedi liniju i do onoga što se ne vidi. To je ona razlika erotičnog i privlačnog.

Kako pravilno nositi gola leđa? Prvenstveno ako se planirate odvažiti na ovakav modni izričaj pobrinite se da su vam leđa njegovana i gipka. Kako bi ih doveli u lijepu ženstvenu formu možete početi izvoditi vježbe iz yoge koje istežu ovaj dio tijela ili pak klasične leđnjake. I upamtite, nosite li gola leđa morate stalno biti svijesni posture. Uspravno držanje je ključno.

Kako bi vaša leđa bila lijepa i meka poput svile potrebno ih je pravilno njegovati. Ponekad zaboravimo na njih u svakodnevnim brzinskim tuširanjima prije polaska na posao ili fakultet. Ako trenutno nemate vremena ili financija za otići kod kozmetičarke na jedan tretman njege možete ga prirediti i same kod kuće.

Nemate nikoga pri ruci da vam istrlja leđa? Nema problema. Nabavite lufa spužvicu koja ima produženu dršku. Na taj način ćete bez problema dosegnuti leđa i možete svakodnevno napraviti blagi piling nakon kojeg će koža zablistati lijepim zdravim sjajem.

Jedna zanimljiva stvar je da tuširanje naizmjenično vrućom i zatim hladnom vodom vidljivo poboljšava stanje kože. Što je veća razlika u temperaturi rezultati će biti bolji. Razlog tome je poboljšana cirkulacija i prokrvljenost koja vodi do brže obnove kože i zamjene starih stanica novima.

Stoga sada kada ste uredile leđa možete slobodno obući otvorenu majicu. Kombinirajte je na odjevne predmete koji su relativno decentni. Prekratke suknje i gola leđa možda mogu biti u redu za noćni izlazak ali nikako kao svakodnevni outfit.

Izuzetno privlačna je kombinacija finih lepršavih zvonolikih hlača i uske majice sa golim leđima. U ovom slučaju pete su nužne, no možete odjenuti i varijantu sa dugom suklnjom i sandalama na punu petu ili balerinkama.

Ostavite ovu kombinaciju za vrući dan kada neće biti potrebne nikakve vestice ili sakoići koji će prikriti vaša lijepa leđa. Kosa može slobodno lepršati i milovati kožu ili jednostavno biti smotana u ležerni repić ili punđicu. Uživajte, upijajte sunce i nastavite i dalje privlačiti poglede.

Autor: L.K.  Foto: Maksim Shmeljov/Shutterstock