Bolero, elegantan i zavodljiv

žena za stolom
Žena za stolom, Foto: Karkhut/Shutterstock

Napokon su stigli topliji dani, a vrućine su sve veće. Kao i inače, kad dođe do promjene vremena, potrebna je i promjena vaših odjevnih modela. Promjena odjeće gotovo je svakoj ženi uzbudljiva jer tko ne uživa u kupovanju i trošenju novaca. Međutim, ukoliko imate problema sa financijama, za vas je idealan izbor odjeće onaj koji ćete moći kombinirati na različite odjevne kombinacije.

Ukoliko ste žena koja nema mnogo slobodnog vremena, ali unatoč tome želite izgledati elegantno i zavodljivo, bolero je pravo rješenje za vas. Dolazi u raznim modelima, bojama i uzorcima što znači da ga možete kombinirati kako god želite i isključivo po svom ukusu.

Osim toga, bolero je odličan kod slojevitog odijevanja koje je potrebno u ljetnim noćima kad je velika vjerojatnost da će naglo doći do zahlađenja i nižih temperatura. Bolero od pamuka izbor je za one žene koje se vole oblačiti jednostavnije, a nimalo pretjerano.

Razne boje poput pastelnih najbolje pristaju kod casual stylinga. Za pomalo razigraniji i vedriji look može se kupiti bolero sa printom i različitim motivima. Mašne, pruge i likovi iz crtića samo su neki od motiva koji se nose ovog ljeta. Cvjetni uzorci na odjeći, pa tako boleru, i dalje su in.

Elegantnijim odjevnim kombinacijama pristaju modeli bolera sa šljokicama i ostalim svjetlucavim dodacima. Uvijek ga je lako skinuti ako naglo zatopli, jednako kao i natrag obući.

Ne prodaju se po visokim cijenama, lijepo izgledaju i lako ih je pronaći u svakoj boljoj trgovini odjećom. Mogu se kombinirati na lepršave, ljetne haljine, bez obzira na njihovu duljinu. Pristaju i hlačama, a najbolje ih je obući s uskim, skinny hlačama jer tada samo naglašavate svoju siluetu i duljinu nogu.

 Autor: D.Š. Foto: Karkhut/Shutterstock