Znakovi lošeg braka

znakovi lošeg braka

Da brakovi mogu biti loši govori činjenica koliko brakova na kraju završi rastavom. Kako bi brak bio uspješan, te kako bi potrajao, važno je da partneri konstantno rade na njemu, te da ga ne zapuste i ne uzimaju zdravo za gotovo. Slijede znakovi lošeg braka.

To što su si partneri rekli da i izjavili si ljubav, ne znači da ta ista ljubav može opstati i ne propasti, ukoliko se partneri ne trude jedno oko drugog svakodnevno. Koji su najčešći razlozi za dosadan i propali brak, donosimo u nastavku.

Ako vi i vaš partner u slobodno vrijeme radije gledate televiziju, nego da izađete zajedno i na taj način provedete vrijeme, znači da nije sve kako treba biti. Važno je da volite ono što radite zajedno, ali i da zajedno otiđete u javnost i uživate jedno u drugome. Otiđite u kino, kazalište, na kavu ili samo prošetajte, ali napravite to zajedno.

Odlazak u krevet u različito vrijeme je jasan znak za bijeg. Osobe koje u različito vrijeme odlaze u krevet, su osobe koje bježe od stvarnosti i koje žele vrijeme samo za sebe, jer im je s drugima dosadno.

Potrudite se da zajedno prakticirate ovu naviku, kako bi se prije spavanja još malo pomazili i dodatno zbližili. Ponekad zajednički odlazak u krevet nije moguć, ali barem jednom na tjedan se potrudite da to napravite.

Dosadan seks znači da su stvari otišle malo predaleko. Dosadan seks je najčešći razlog prevare među partnerima, a kako do njega ne bi došlo, važno je da na njemu i njegovoj kvaliteti stalno radite.

Smišljajte neke nove igrice, nove poze, nove prostorije, ma što god vam padne na pamet. Trudite se zadovoljiti partnera i neka on zadovolji vas te nemojte upasti u rutinu, koja razara najvažniji odnos za uspješnu vezu.

Nikada, ali baš nikada se ne uspoređujte s drugim parovima, jer ste vi kao par jedinstveni i takvi trebate uvijek i biti!

Brak je zajednica dvoje ljudi na kojoj treba raditi do kraja života i ne očekivati da netko drugi napravi nešto umjesto vas. Oba partnera moraju uložiti dovoljno truda kako bi bili sretni i ispunjeni.

Autor: A.Z., Foto: Goodluz/Shutterstock