Kako probuditi strast u braku

kako probuditi strast u braku

U braku nakon niz godina, strast sve više jenjava, a seksualni odnosi su sve rjeđi. Postali ste udaljeni i ne osjećate bliskost, nemate potrebe za intimom, a strast nimalo ne osjećate. Vrijeme je da napravite korak naprijed. Nemojte biti žena koja će mirno stajati dok joj brak propada.

Trgnite se. Sjetite se strasti od početka, ne želite li to opet imati? Stara vatra se lako opet vrati, uz malo truda. Osim što ste majka, stavite u prvi plan da ste žena, žena svome mužu i imate obveza prema njemu, a i sebi.

Iskoristite sve trenutke kada vaša djeca nisu kod kuće, pretvorite se u zavodljivu kućanicu koja ima cilj- ponovo zavesti svog muža. Spontani seks vole svi muškarci, a i svatko voli malo adrenalina. Neće se niti nadati, najmanje će očekivati i to će ga razveseliti i privući. Vi uzmite stvar u svoje ruke i obavite “seks na brzaka” na bilo kojem drugom mjestu osim na krevetu. Dajte mašti na volju.

Odvedite vikendom djecu kod bake na par sati, napravite ručak, obucite se seksi, otvorite bocu vina i dajte mašti na volju. Unesite malo glume i izvedite svoje zavodničke trikove na suprugu. Bit će jako iznenađen, a vaš strasti će biti na vrhuncu.

Napravite od svoje spavaće sobe vaše posebno mjesto za intimne trenutke. Naučite svoju djecu da ne smiju ulaziti u vašu sobu bez kucanja, ako je potrebno, zaključajte se. Postavite ogledalo iznad kreveta, upalite svijeće i pustite glazbu. Neka jednom tjedno to bude vaše posebno mjesto. Morate se malo potruditi, buditi maštoviti, inovativni.

Ako prođe nekoliko dana ili tjedana da niste imali odnose, razgovarajte sa svojim suprugom. Uvijek budite otvoreni i pričajte o svemu, nemojte probleme zanemarivati. Niste majka 24 sata dnevno, nikada se nemojte opravdavati da nemate vremena jer imate obaveza s djecom, s kuhanjem, čišćenjem, itd.

Pošaljite mu ponekad poruku kojom ćete mu razbuditi maštu; razmjenjujte seksi poruke. Prepustite se mašti i seksi igricama. Svojim zavodničkim metodama možete ga vratiti u svoju postelju.Opustite se, dajte sebe i suprugu priliku za malo uživanja i vraćanja na početke vaše veze. Osjećajte se posebno kao i na početku.

Autor: M.Š., Foto: Petrenko Andriy/Shutterstock