Vježbanje prema horoskopu

horoskop

Ako volite vježbati, to je pohvalno! No, da li vježbate prave vježbe za sebe? Svaki organizam ima potrebu za određenom hranom, pa tako ima i za određenim vježbama koje mu najviše odgovaraju! Prema astrolozima, svaki horoskopski znak ima svoju fizičku aktivnost koja mu najviše odgovara pa provjerite koja fizička aktivnost odgovara vašem horoskopskom znaku. A da biste još više upoznali sebe, ali i druge, provjerite osobni horoskop.

Za žene ovnice je najbolje kada vježbaju u udobnosti vlastitog doma bez grupnih treninga jer ne vole imati znatiželjne poglede na sebi.

Za uporne i tvrdoglave bikove najbolji su intenzivni fitness programi kao što je na primjer P90X ili Power 90 Extreme. Ovo je program koji se radi u udobnosti svoga doma, a odličan je za kondiciju, snagu i skidanje kila.

Blizancima će najbolje odgovarati zumba jer su razigrane i druželjubive osobe, a ovo je odličan način za sagorjeti kalorije.

Rakovima su potrebne vježbe koje testiraju njihovu snagu i pružaju im dozu relaksacije s obzirom na njihovu pomalo divlju prirodu.

Lavovi su snažni i vole moć pa je za njih idealna vježba dizanje utega. Ovo se odnosi na žene i muškarce.

Za dubokoumne i misaone djevice odlično će odgovarati vježbanje Tai Chi-a jer on kombinira fizičku i mentalnu aktivnost.

Vage vole rutinu i ravnotežu. Za njih će najbolje odgovarati vježbanje u teretani na svim spravama.

Škorpionima će savršeno odgovarati trening boksa jer su temperamentne i intenzivne osobe a boks je savršena rekreacija koja oslobađa od ljutnje i bijesa.

Za bezbrižne strijelce najbolje je vježbati jogu jer ona potiče pozitivne hormone sreće i smijeha koji su odlični za relaksaciju.

Jarcima će najbolje odgovarati trčanje. Oni su osobe koje imaju puno ambicija i visoke ciljeve pa je za njih najbolje maratonsko trčanje.

Vodenjacima će najbolje odgovarati trening Krav Mage koje će im pomoći izbaciti svu negativnu energiju, podići samopouzdanje i oblikovati tijelo te vratiti ga u fit formu.

Za ribe je najbolja Bikram joga jer su one sklone spiritualnosti i duhovnosti. Ovakva joga se radi u zagrijanim prostorijama gdje vježbate svoju um i oslobađate se nakupljenih toksina u tijelu.

Autor: S. G., Foto: Shutterstock