Vjenčanica uz tijelo

uska vjenčanica
Uska vjenčanica, Foto: Alena Ozerova/Shutterstock

Vjenčanje je dan kada glavnu ulogu imaju mladenci, dok je mladenka na pijedestalu u svojoj prekrasnoj vjenčanici, koju je mjesecima prije odabrala zajedno sa svojom kumom. Odabir nije bio jednostavan, jer ipak je trebalo uzeti u obzir nekoliko važnih faktora kao što je građa tijela, boja haljine i njen oblik.

Prije nego što odaberete haljinu za dan iz snova, dobro je uzeti dovoljno vremena kako bi bili sigurni u svoj odabir. Nije loše poslušati savjet vama najbližih ljudi, pa i prodavačice, ali na kraju se najbolje osloniti na vlastiti instinkt.

Postoji puno modela vjenčanica, a u zadnje vrijeme u izlozima se mogu vidjeti ne samo bijele haljine, nego razne boje. Pravila i ograničenja skoro da i ne postoje i svaka mladenka ima izbor odlučiti kako želi. Ako je to crna vjenčanica, onda će tako i biti.

Postoje klasični modeli i oni koji malo više naginju modnim trendovima. Haljina kao što je A kroj, najpopularniji je, a ujedno i najzahvalniji model budući da odgovara velikom broju žena. Upravo su takve vjenčanice kao stvorene kako za klasična i tradicionalna vjenčanja, tako i za modernije vrste zabave.

Vjenčanica uz tijelo ili sirena kroj, model je haljine koji nažalost ne mogu nositi sve mlade dame. Njen problem leži u tome što ona ocrtava građu žene, pa je tako i više nego vidljivo sve ono što je žena možda htjela sakriti.

Sirena kroj je kao stvoren za visoke i vitke žene koje će u toj haljini izgledati upravo poput sirena. Uz spomenuti model haljine idu razne frizure, a sve ovisi o tome kakvi ste vi kao osoba. Ako ste romantični u duši, najbolje je raspustiti kosu u kojoj će se nalaziti nekoliko manjih ukrasa.

Veo je ovdje dozvoljen i nije. Trenutak istine nastupa kada haljinu odjenete, jer tada ćete vidjeti koliko on odgovara na cjelokupni outfit. Budite svjesni svog izgleda i pazite da odaberete ono što će vas taj dan učiniti kraljicom.

Autor: S.Š. Foto: Uska vjenčanica, Foto: Alena Ozerova/Shutterstock