Moderne frizure za mladenke

svečana frizura

Koji tobogan je ovo bio, koji put? Ni najbolja vožnja u zabavnom parku ne može se mjeriti sa pričama koje život piše. Napokon je stigao trenutak kada je jedan muškarac koji vam je promijenio život skupio hrabrosti i zatražio od vas da provedete zajedno ostatak života. Oduševljeno ste pristale i pripreme za veliki dan se zahuktavaju.

Razumijemo, iako je poanta vjenčanja da proslavite svoju sreću i podijelite je sa drugima ponekad planiranje može biti vrlo stresno. Milijun stvari za obaviti, a vremena je tako malo. Sve mora biti dotjerano do zadnjeg detalja kako biste kada kucne čas sve mogle prepustiti savršeno programiranom autopilotu i samo uživati potpuno sigurne da ste dale sve od sebe.

Ne možemo biti sa vama svaki korak puta, ali možemo vam pokušati olakšati nekim sugestijama za frizure pa možda baš na ovim stranicama pronađete inspiraciju za onu kojom ćete zablistati na svojim svadbenim fotografijama. Frizura koja odlično pristaje na svečane prilike i ujedno izgleda sjajno na fotografijama i dovoljno je čvrsta da s njom možete nesmetano slaviti sa svojim gostima do sitnih jutarnjih sati je opuštena punđa.

Punđe su uvijek odličan odabir za posebne prilike, ali mnogo ljepše izgledaju ako nisu strogo zalizane nego neke pramenove ostavite slobodnima i blago ih uvijete figarom. Upletite u kosu i bisere, špange sa kristalima ili pak svilene trakice, kombinirajte punđu i pletenice ili pomaknite punđu na stranu za još glamurozniji dojam. Ova frizura posebice će lijepo izgledati na haljine sa čipkanim elementima.

Ako je vaša haljina otvorenih leđa preporučamo opuštene meke kovrče. Obavezno isprobajte ovu frizuru prije vjenčanja kako bi bile sigurne da kovrče ne izgledaju preukočeno i preumjetno. Naravno učvršćivanje je potrebno ali i dalje trebaju ostati fleksibilne i sjajne. Možete na jednoj strani kosu pričvrstiti velikom ukosnicom od bisera i zlata ili pak srebra i drogog kamenja, ovisno o tonu vjenčanice. Na taj način vam kosa neće smetati za lice iako će biti u potpunosti puštena. I upamtite, obavezno isprobajte frizuru, vjenčanicu i cipele prije vjenčanja kako bi sve funkcioniralo glatko kada dođe vrijeme da izgovorite sudbonosno da.

Autor: L.K., Foto: freya-photographer/Shutterstock