Odabir cipela za vjenčanje

cipele za vjenčanje

Vjenčanicu ste pronašli, a sada vam još preostaju cipele, frizura i make up? Znate li već kakve cipele želite ili uopće nemate ideju? Odabir će ovisiti o dizajnu i boji vjenčanice. Kako bijela boja više nije jedina i vjenčanice se šivaju od materijala u raznim bojama, važno je pronaći savršene cipele.

Pored toga što moraju odgovarati uz haljinu po boji cipele bi trebale biti udobne. Važno je da su lijepe i da u njima izgledate kao princeza, ali u istim tim cipelama treba izdržati do kraja, osim za mladenke koje se namjeravaju presvući u nešto udobnije.

Ako se ne želite opterećivati presvlačenjem, a time i odabirom još jednog para cipela, pronađite najbolju obuću za dan koji ćete pamtiti do kraja života.

Cipele se ne odabiru samo prema boji. Prilikom kupovine morate uzeti u obzir i vaš oblik stopala. Ako ste niže građe i imate jake listove za vas su kao stvorene salonke koje će izdužiti vaše noge. Odaberete li cipele s remenčićima to neće biti najbolje rješenje jer će vam spomenuti dodatak još više skratiti noge.

Nažalost žene koje imaju široka stopala imaju više problema dok ne pronađu idealne cipele. Stručnjaci preporučuju kupovinu obuće za jedan broj veće kako bi stekli osjećaj udobnosti.

Za žene s tankim i dugim nogama odlično rješenje su sandale s remenčićima s kojima će noge biti još ljepše. Peta može biti visoka, ali samo ako se osjećate ugodno u takvim cipelama i ako ćete moći izdržati do kraja.

Sandale, zatvorene cipele… Odluka ćete donijeti na temelju godišnjeg doba kada ste se odlučili da bude vjenčanje. Ako je datum za najvažniji dan u godini zakazan u zimu ili kasnu jesen sigurno nećete hodati u otvorenim cipelema.

Pazite da se ste pripazili na sve detalje kako bi vam dan kada ćete se zavjetovati na vječnu ljubav prošao u najboljem sjećanju i kako bi sa zadovoljstvom gledali slike s vjenčanja gdje ste blistali u svojim cipelama.

Autor: S.Š., Foto: illuminatu/Shutterstock