Ukrasi za kupaonu

kupaonica
Kupaonica, Foto: Daniel Korzeniewski/Shutterstock

Vaša kupaona mora biti uređena s ukusom kao i ostale prostorije u stanu. Ovdje se ipak opuštate ujutro ili navečer, pod tušem ili u kadi napunjenoj pjenom s morskom soli i ostalim mirisnim preparatima. Ona je još jedan dio u stanu koji ne tolerira zanemarivanje, nego neprekidno održavanje i obnavljanje. Ako ste pred preuređenjem ostanite koji trenutak.

Radovi se dijele na grube i kozmetičke. Prepustite grube radove osobama koje znaju svoj posao i pričekajte trenutak kako bi mogli pokazati umijeće koje imate i krenuti s kozmetičkim radovima.

Oni su ništa drugo nego završna nota koju dodajete prilikom preuređivanja. Iako dolaze na kraju kozmetički radovi nisu ništa manje važni, jer ipak će oni podignuti još više izgled vaše kupaonice.

Broj ukrasa ovisi o tome koliko vam je velika kupaona, koliko ćete imati mjesta za raspored svojih novih ukrasa. Započnite prvo s ogledalom i poredajte ispred njega sve ono što koristite skoro svaki dan. Posuda u kojoj držite četkice neka ne bude obična, ukrasite ju s kamenčićima i stvorite pravi morski ugođaj.

Pokušajte imati što više polica kako bi vam sve stvari bile nadohvat ruke. Ne samo to ćete ih moći pregledno složiti, nego će ujedno poslužiti i kao dodatni prostor za nekoliko ukrasa. Iskoristite priliku dok ste na moru i prikupite puno školjkica. One su ipak najprirodniji ukras.

Slobodno ih postavite na raznim mjestima, a najviše po policama. Lijepo će izgledati, a opet neće izgledati prenapadno. Ako ste više ljubitelj toplih boja i smeđih nijansi, a kupaona vam je ukrašena bojom čokolade, možete pokušati i s umjetnim cvijećem.

Jedna vaza pored kade, ili ormarića sasvim će lijepo izgledati. Pazite da nije preblizu kade, jer neće izgledati lijepo ako je stalno mokra. Vaza može biti viša, u visini s kadom. Ne samo što će izgledati glamurozno, ujedno ćete bit i trendi.

Autor: S.Š.  Foto: Daniel Korzeniewski/Shutterstock