Tuš kabine su najbolje rješenje

žena pod tušem
Žena pod tušem, Foto: carol.anne/Shutterstock

Današnji izgled kupaonica je moderan i uređen tako da u njima poželite boraviti i više nego što je potrebno. Počevši od raznih ukrasa koji podižu izgled cijele prostorije do kupaonskog namještaja poput lavaboa, ormarića, pa i wc školjke te tuš kabina. Za razliku od onih nekadašnjih, današnje tuš kabine su moderne i funkcionalne te poželjnije od same kade.

Od sjedalica koje se nalaze unutra do masažnih cijevi za potpuni whirlpool doživljaj, tuš kabine su najbolje rješenje ne samo za kupaonice s malom kvadraturom nego i za sve one kojima je kada pomalo dosadila.

Moderne kupaonice napravljene su tako da svaka osoba može postići potpuno opuštanje, koje je i više nego potrebno nakon napornog radnog dana. U tome prednjače staklene tuš kabine, suvremene i lagane za održavanje.

Par poteza sredstvom za čišćenje stakla i sav kamenac te ostala prljavština polako postaje prošlost. Osim što su jednostavne za održavane, one su kao stvorene za 21. stoljeće i reprezentativan izgled vaše kupaonice.

U zadnje vrijeme iznimno su popularne hidromasažne tuš kabine s nekoliko izlaza pomoću kojih postižete masažu kao da ste se našli na nekom wellnessu. Osim cijevi za masažu, među popularnim modelima su oni sa sjedalicom.

Ona je kao stvorena za sve one koji se ne vole kupati, ali opet s druge strane ne žele ni cijelo vrijeme tuširanja provesti stojeći. Njih možete ugraditi i u kupaonice s manjom kvadraturom, potrebno je samo izmjeriti i odrediti prave dimenzije kako bi se savršeno uklopila.

Pored sjedalice i naslona za leđa, pokušajte nabaviti one koje sadrže i uređaj za masažu stopala za potpun doživljaj, a za sve one koji mogu izdvojiti malo više posebno su popularni modeli s pozadinskim i gornjim svjetlom te luksuznom policom.

Ako vam ponekad i dosade svi ti zabavni ukrasi, svoju tuš kabinu uvijek možete iskoristiti za obično i brzinsko osvježenje, a najbolje od svega što kad vam god dođe trenutak uvijek ju možete koristiti za malo spa užitka.

Autor: S.Š. Foto: carol.anne/Shutterstock