Tople veste

djevojka u bijelom
Djevojka u bijelom, Foto: Elena Kharichkina/Shutterstock

Jednostavno je nezamislivo proći kroz zimu, a da na sebi ne nosite razne varijacije toplih vesti koje ne samo što griju, nego vas ujedno čine modno osvještenima i osobama koje znaju kako se obući. Jednostavno nije istina da se kroz svaku sezonu nose skoro isti modeli. Iz najboljih modnih kuća svake sezone izlaze modeli koji osvajaju klijente iz svih društvenih slojeva.

Pored zime veste se mogu nositi i za vrijeme drugih godišnjih doba s puno lakšim materijalima. Tu se prije svega misli na modele rađene od konca i drugih materijala koji toleriraju malo veće temperature.

U zadnje vrijeme na policama raznih dućana izložene su veste s izraženijim kragnama i upadljivijim bojama.

Pored jače naglašenih boja također se mogu vidjeti veste s neutralnijim tonovima za sve one koji više vole boje kao što su siva, bijela i crna.

Za sve ljubitelje neobičnijih kreacija slijedi dobra vijest. Velik broj kreatora odlučio se za liniju vesti s puno detalja među kojima treba izdvojiti šljokice.

Osim šljokica postoje veste i puloveri rađeni od posebnog sjajnog materijala za one koji nisu ljubitelji toliko šljokica koliko sjajnijih modela.

Prije kupovine trebalo bi obratiti pozornost na nekoliko faktora. Izbjegavajte kupovinu u zadnji tren.

Tako ćete sigurno pogriješiti i odabrati ono čime kasnije nećete biti zadovoljni. Bilo bi dobro isto tako izbjegavati nošenje dva sjajna komada odjeće istovremeno.

Osobe punije građe trebale bi odustati od nošenja vesti s debelim pletivom i uzorkom kao što su pletenice iz razloga jer se na taj način ističu kilogrami.

Vizualno se isto može složiti slika kao da imate više kila. Uvijek se odlučite za malo tamnije boje, jer one najbolje skrivaju svaki višak koji želite sakriti.

Autor: S.Š. Foto: Elena Kharichkina/Shutterstock