Tajne ljepote – savjeti i trikovi iz svijeta poznatih

Celebrity, Foto: Yuganov Konstantin/Shutterstock

Svijet poznatih i slavnih uvijek golica našu maštu, a prelijepe glumice, pjevačice, spisateljice i ostale zvijezde iz javnog života svakodnevno su na meti pogleda zbog svog izgleda. Budući da se često pojavljuju u javnosti u glamuroznim izdanjima, nemamo osjećaj da su i one samo ljudi i da su poput nas. Želimo prekopirati njihovu brigu oko kože, kose i šminke, a za neke kozmetičke proizvode u stanju smo izdvojiti i visoke cifre.

No, iako vjerojatno koriste neke od najkvalitetnijih kozmetičkih preparata, svaka zvijezda ima svoju rutinu kod njege tijela i kose. Upravo ta rutina daje im prirodan i zdrav izgled prepun energije. Neke su svoje povjerenje poklonile određenim kozmetičkim kućama, dok druge kozmetičke pripravke rade same. U nastavku donosimo rutinu svakodnevne njege najpoznatijih slavnih osoba.

Halle Berry

Halle Berry koristi baby maramice za uklanjanje šminke, čišćenje lica i hidratizaciju.

Star Jones

Star Jones najviše pažnje polaže čišćenju lica kojeg obavlja ujutro i navečer. Nakon toga nanosi vazelinski gel na lice koji koži daje mekoću i potrebnu hidratizaciju.

Teri Woods

Teri Woods smatra da je kožu bitno njegovati i iznutra stoga preporučuje u tijelo unositi puno vode. Lice je najbolje čistiti losionom protiv prištića, a nakon toga obvezno nanijeti hidratantnu kremu.

Mo’Nique

Mo’Nique preporučuje svaki mjesec posjet kozmetičkom salonu i čišćenje lica kako bi pore bile čiste. Za pročišćavanje pora dobro je posjetiti i saunu.

Victoria Rowell

Victoria Rowell nakon tuširanja na kožu nanosi kokosov maslac. On održava mekoću i glatkoću kože te pomaže ukloniti ožiljke s tijela.

Lisa Leslie

Lisa Leslie vjeruje da je tajna lijepog izgleda u načinu života. Važno je živjeti spiritualno, nutricionistički i emocionalno. Prošlost treba ostaviti po strani i pokušati živjeti što više bez stresa. Preporučuje da uživate u masažama, pedikurama i manikurama, redovito vježbajte barem pola sata dnevno te nakon 19 sati nemojte konzumirati ugljikohidrate. I ona polaže puno pažnje na dovoljan unos vode.

Jody Watley

Jody Watley ima odličan savjet za sve trudnice. Na početku trudnoće započnite s mazanjem tijela kokosovim maslacem kako bi izbjegli pojavu strija. I u trudnoći je bitno nastaviti s vježbanjem pa konzultirajte liječnika o programu koji će vam odgovarati.

Cindy Braggs

Cindy Braggs preporučuje posebnu pozornost posvetiti suhoj koži. Potrebno je jednom tjedno napraviti piling i tretman lica kod kozmetičarke, a svaki dan redovito nanosite hidratantne kreme. Redovito skidanje šminke spriječit će zatvaranje pora, a dva puta mjesečno potreban je odlazak na pedikuru i manikuru. Ne zaboravite niti na vježbanje dva puta tjedno.

Želite li se našminkati i izgledati poput jedne od zvijezda, u ovom slučaju Gwen Stefani, pogledajte video.

Autor: M.L., Foto: Yuganov Konstantin/Shutterstock