Božićni pokloni za muškarce

bozicni-pokloni

Jeste li već smislili što ćete kupiti svom dragom za Božić? Ako niste imate još malo vremena, bez panike, ostalo je još nekoliko dana za uveseljavanje dečka, zaručnika, ili možda supruga. Još niste kupili poklon, jer niste sigurni što bi kupili, naravno da je to jedan od najčešćih razloga. Naime u obzir dolazi više faktora koji o tome mogu odlučivati, odnosno koji će utjecati na vašu odluku.

Prije svega u obzir treba uzeti financijsku situaciju. Ipak vladaju malo teža vremena kada nećete samo tako iskeširati nekoliko stotina kako bi uveselili svoju drugu polovicu. Treba se prisjetiti da je Božić vrijeme kada se poklanjaju samo sitnice i kada ne treba pretjerivati s velikim ciframa.

Dakle ako niste sigurni što bi odabrali, slijedi nekoliko prijedloga koji vam mogu pomoći i koji će vas rješiti glavobolje po htinom postupku. Ostanite trenutak i rješite se brige.

Ako vam je godišnjica, možete provjeriti naš članak Top 10 poklona za godišnjicu ili provjeriti koji su Najbolji pokloni za muškarce.

Božićni pokloni

Knjiga je jedan od poklona koji se uvijek preporuča, jer se ipak radi o jednom od najosobnijih poklona kojim svom dragom poručujete kako mislite na njega i kako znate što će ga najviše razveseliti. Naravno da knjiga dolazi u obzir samo ako on voli čitati, jer u suprotnom ćete dobiti tužni izraz lica i knjigu koja će skupljati prašinu.

S knjigom možete napisati i čestitku koju ćete staviti na prvu stranicu kao posvetu i podsjetnik za najljepše doba u godini. Bilo bi dobro ako možete kupiti neku manju ukrasnu kutiju u koju ćete spremiti knjigu.

Paket filmova – danas praktički na svakom koraku možete naići na bezbroj kombinacija gdje vam se nude filmovi, njih više kao poklon set kojim ga možete uveseliti. Naravno ako je ljubitelj određenog žanra kao što je SF, potrudite se da mu nabavite sve filmove koji su snimljeni na temu “Star Warsa”, ako ih naravno nema.

Kada ne znate što bi kupili, nikada nećete pogriješiti s nekim lijepim šalom, kapom ili rukavicama. S tim da vodite računa da u svom ormaru već nema nekoliko kapa i rukavica koje uopće ne voli nositi. Voli li nositi fina odijela, uvijek mu možete odabrati fine kožne rukavice.

Neki će reći kako se radi o suhoparnom poklonu no ako primjetite da se vaš dragi žali kako nema dovoljno bokserica ili čarapa, bilo bi najbolje razveseliti ih novim parom čarapa zapakiranih u nekoj ukusnoj kutiji.

Gadgeti su definitivno najpopularniji pokloni, a kako i ne bi kada danas teško možete naći muškarca koji ne pati za bilo kojim oblikom najnovijih tehnoloških dostignuća. Tu se prije svega misli na razne dodatke vezane uz računalo kao što je miš, slušalice, ili možda prijenosni hard disk te prijenosno i fiksno računalo. Nikako nemojte zaboraviti na profi fotoaparate s kojima će vaš muškaraca moći snimiti vrhunske fotografije te naravno digitalni okvir za slike u koji će moći stavljati svoja najnovija dokumentirana dostignuća.

Idealan poklon za muškarca

Donosimo vam top 5 najboljih ideja kako poklonom iznenaditi i usrećiti svog muškarca.

Uplatite svom muškarcu, a i sebi, putovanje kako biste se opustili. Ili ako se bliže zimski mjeseci, odvedite ga na romantični izlet u Alpe. Dobar izbor je i opuštajući wellness ili turističko razgledavanje nekog grada. Zavisno od onog što on voli, razmislite i iznenadite ga!

Ako je vaš dragi ljubitelj igrica koje može igrati na igraćoj konzoli ili računalu tada mu svakako izaberite neke od igrica koje možete naći u specijaliziranim dućanima, s tim da trebate voditi računa kako za ovaj poklon treba izdvojiti malo više. Naravno, ovdje možete kombinirati i pokloniti mu neki dio računalne opreme kao što je novi miš, tipkovnica ili neki drugi dodatak za njegov komp.

Uvijek praktičan i potreban poklon za svakog muškarca je donje rublje. Poklonite mu lijep komad za koji znate da će nositi. To će ga i uvijek podsjećati na vas.

Ako vaš muškarac luduje za tetovažama, iznenadite ga i uplatite mu jednu u studiju za tetoviranje. Neće biti boljeg poklona od ovog, vjerujte! A možda vas i iznenadi pa tetovira nešto što je povezano s vama.

Ako je vaš dragi ljubitelj satova nećete pogriješiti kupite li mu sat za koji znate da gleda već neko vrijeme. Izbora ima puno, sve ovisi o tome čemu on naginje, odnosno volite li jednostavnije modele, ili one bogatije ponekim ukrasom.

Autor: S.Š.  Foto: Photoxpress