Što je MySpace

laptop
Stavljanje diska u laptop, Foto: Kuznetsov Dmitriy/Shutterstock

U zadnje vrijeme korisnici su pretrpani svakodnevnim novotarijama koje dolaze iz svijeta interneta. Tu se prije svega misli na brojne društvene mreže koje se trude svojim bogatim sadržajem prikupiti što više korisnika, kojima bi internet i sve ono što nudi trebalo biti dio svakodnevnice. Budući da je novih stvari sve više nije ni čudo što su se stručnjaci iz svijeta tehnologije okupili kako bi lansirali novi proizvod.

Kao rezultat posljednje provedenih istraživanja pokazalo se kako se popularnost određenih mreža podijelila ovisno o dobi korisnika. Tako se pokazalo da je Google najomiljeniji brand za čak 37 % korisnika dok se za MySpace uglavnom odlučuje mlađa populacija.

Što je točno MySpace? To je ništa drugo nego još jedna web stranica koja radi na što većem povezivanju svojih članova. Njezina prednost leži upravo u naglasku na multijezičnosti, a osim toga i u činjenici kako je upravo on najbolji način komuniciranja i povezivanja između glazbenika.

Naime pokazalo se kako putem ove društvene stranice brojni glazbenici koriste priliku za besplatno prezentiranje svojih pjesama. Dakle ako želite možete napraviti svoj profil gdje ćete pohranjivati razne slike, video a možete pisati i na blogu.

Firma se financira preko brojnih oglasa. Osnovana je 2006. godine, a danas broji preko 300 zaposlenika. Sjedište se nalazi na Beverly Hillsu gdje dijele prostorije sa drugom kompanijom poznatijom kao Fox Interactive Media.

MySpace je s vremenom postao pravi fenomen, a svakodnevno ga posjeti preko 250.000 korisnika. Na samoj stranici možete dobiti obilje informacija među kojima se nalaze najnovije vijesti iz svijeta glazbe i filma.

Tako ako vas zanima možete saznati koji su filmovi bili najgledaniji, koja je glazba trenutno “in”. Osim toga pomoću stranice možete napraviti svoj profil ako dosada već niste, a najbolje od svega što vas u tome vode poprilično jednostavne upute.

Autor: S.Š. Foto: Kuznetsov Dmitriy/Shutterstock