Što sve trebate prešutiti djevojci

Mladi par razgovara o problemima, Foto: /Shutterstock

U trenutku kada ljubavna veza dođe do one faze u kojoj osjećate da možete djevojci reći sve što vam je duši, to znači da ste ostvarili kvalitetnu ljubavnu vezu. Ako imate potpuno povjerenje u vašu djevojku nema potrebe da nešto od nje skrivate ili prešućujete. Međutim, postoje teme zbog kojih bi se vaša djevojka mogla uzrujati i postavljati dodatna pitanja koja vam neće ići u korist. Stoga, radije dobro razmislite hoćete li joj sve reći ili ćete dio svoje prošlosti zadržati samo za sebe.

U nastavku donosimo koje biste teme ipak trebali zadržati za sebe i tako spriječiti bezrazložne rasprave i svađu.

S koliko ste djevojaka spavali

Iako ste možda ponosni na broj djevojaka s kojima ste bili intimni, vaša djevojka sigurno ne misli da vam je to dodatan plus. Upravo zbog toga, potrebno je uljepšati situaciju, odnosno smanjiti broj. Iako ste sada u vezi, to ne znači da mora znati s koliko ste djevojaka spavali. Ako vas pita, smanjite broj. Naravno, ako ga je potrebno smanjiti.

Na što trošite novac

Svaka osoba ima svoje hobije koji možda nekom drugom djeluju bezveze. No, isto kao što žene taje broj cipela kojih su kupile, tako ni vi ne morate svojoj djevojci predočiti iznos koji ste potrošili nakon jedne večeri s prijateljima ili koji ste potrošili na kupovinu novog mobitela.

Vaša ovisnost o roditeljima

Valjda vam je jasno da u životu mora doći trenutak kada ćete se odvojiti od roditelja. Koliko god vam je lijepo u roditeljskom domu i mama vas tetoši, nije lijepo vidjeti odraslog muškarca koji jedva čeka da mu mama napravi sendvič. Također, vaša djevojka ne mora znati da ne znate oprati rublje ili da vam sobu i dalje čisti i posprema mama. Zadržite sve to za sebe.

Ublažite priču o porocima

Alkohol, cigarete, droga, kocka, seks… Postoji li još koji porok koji vam nije stran? Bez obzira na učestalost, količinu i način na koji ih prakticirate, sve vezano uz poroke ostavite za sebe.

Prevara

U slučaju da ste bivšu djevojku prevarili nekad davno u prošlosti, ostavite tu priču iza sebe i ne spominjite je. To nije tema kojom biste se mogli pohvaliti, a spomenete li je djevojci, učinit ćete jedino to da ćete u vezu unijeti dodatnu dozu sumnje i ljubomore.

Bivše djevojke

Sve priče vezane uz bivše djevojke pomalo su škakljiva tema. U tom slučaju ne smijete djelovati niti previše zatvoreno niti previše brbljavo. Svakako pazite što govorite, jer vaša nova djevojka ne mora znati sve intimne detalje iz vaše bivše veze.

Autor: M.L., Foto: /Shutterstock