Što učiniti ako ona ima dečka, a sviđa vam se

Ljubomorno gledanje u zaljubljeni par, Foto: StockLite/Shutterstock

U slučaju da vam je za oko zapela djevojka koja ima dečka, odmah u početku mora vam biti jasno da se igrate vatrom. Možete pokušati nešto učiniti, ali mala je šanse ako se djevojka nalazi u kvalitetnoj i dugoj vezi, da će ostaviti dečka samo zbog vas. S godinama je golem trud utkan u jedan odnos i do kvalitetnog odnosa nije lako doći. Sve one djevojke koje se nalaze u takvoj vezi, nikada neće ostaviti ili prevariti osobu do koje im je stalo.

No, ipak, nikad ne reci nikad. Uvijek postoji šansa da se veza nalazi u krizi ili da je djevojka koja vam se sviđa na početku veze. Tada postoji mogućnost da se situacija okrene vama u korist. U nastavku donosimo što konkretno možete učiniti kako biste osvojili djevojku koja ima dečka, a sviđa vam se.

Ponudite joj nešto novo

Budite sigurni da će u kvalitetnoj vezi njezin dečko uvijek biti u prednosti. Ne samo zato što su u vezi nego zato što ga i dugo zna. Vi možete iskoristiti svoju prednost, a to je da joj ponudite nešto što ne može dobiti od dečka. To bi bilo nešto za nju novo ili nešto što možda dugo želi. Približite se i saznajte detalje o njoj i njihovom odnosu.

Pobudite znatiželju

Riječ je o seksi znatiželji koja će joj zagolicati maštu i učiniti to da sve češće misli na vas. Pokažite joj zašto ste vi bolji izbor od njezinog dečka, ali nikada to ne radite očito jer biste mogli ispasti jadni. Obasipajte je pažnjom i komplimentima, pitajte je što voli i što bi željela. Sve to izravan je put do njezinog srca.

Saznajte sve o njezinoj vezi

Prijateljskim razgovorom pokušajte saznati je li njezina veza možda u krizi. Možda postoje trzavice koje se ne mogu riješiti ili su već neko vrijeme zajedno samo iz navike. No, nemojte joj pričati loše o njezinom dečku. Radije je zavedite i učinite to da svakim danom sve manje razmišlja o njemu.

Pratite signale

Kako biste znali jeste na dobro putu i ima li se to smisla, pratite njezine signale koji će vam odati osjeća li i ona nešto prema vama. U protivnom, nema potrebe da i dalje gubite vrijeme. Pokušajte doći do njezinog dečka i upoznati ga. Ako joj on počne prigovarati zbog vašeg čestog nalaženja, to može biti samo plus za vas.

Autor: M.L., Foto: StockLite/Shutterstock