Kako zavesti različite tipove žena na zabavi/izlasku

Društvo pleše u diskoteci, Foto: Pressmaster/Shutterstock

Konačno je došao vikend i vi ste spremni za upoznavanje nove djevojke. Možda ste raspoloženi za kratku avanturu, a možda maštate o dugoj vezi. No, kako biste ostvarili ono što želite i završili s djevojkom o kojoj sanjate, morate imati taktiku, jer žene se razlikuju. U nastavku vam donosimo nekoliko korisnih trikova o zavođenju kako biste mogli osvojiti djevojku koja vam se sviđa. Postoji nekoliko različitih tipova, stoga je potreban oprez.

Kraljica podija

Ovakav tip žene uvijek će se zabavljati na sredini podija. Okružena je svojim najboljim prijateljicama i pleše poput prave plesačice. Njezini pokreti su senzualni i uzbuđujući i mogli biste je gledati cijelu noć. Puna je energije i uživa u plesu. U pauzama od plesa, zabavlja se, zbija šale i osmijeh joj ne silazi s lica. Rijetko koji muškarac prilazi takvoj djevojci jer smatraju da joj nisu dorasli.

Nema potrebe da se bojite ovakve djevojke jer ona samo traži nekog sličnog sebi. Nekog uz koga će se dobro zabaviti bez obzira na to što će netko drugi reći.

Upravo tako joj i priđite. Nabacite osmijeh i budite spremni za zabavu. Započnite s plesom pored nje i pokažite joj da se i vi dobro zabavljate. Budite samouvjereni jer to će je prvo privući.

Uvijek željna pažnje

Gotovo potpuno suprotna kraljici podija, ova djevojka je sređena tip top, ali željna pažnje i komplimenata. Nedostaje joj samopouzdanja pa djeluje pomalo oštro i bahato. No, u suštini je dobra djevojka.

Poklonite joj nekoliko komplimenata, počastite je pićem i bit će spremna za druženje. Tko zna, možda pronađete svoju srodnu dušu.

Promatračica

Promatračica se obično nalazi na mjestu najbolje zabave gdje stoji s najboljom prijateljicom i uživa u predivnoj večeri. Njoj nije potreban muškarac da bi se dobro zabavila. Riječ je o prosječnoj djevojci koja voli izaći, ali nije raspoložena za neko veće partijanje. Uživa u piću i priči sa svojom prijateljicom, a ako usput i nekog upozna neće se ljutiti.

Budite prirodni i svoji, zabavni i dobro raspoloženi. Postavite joj nekoliko pitanja te je počastite pićem. Ako među vama ima kemije, dat će vam svoj broj telefona jer će htjeti nastaviti razgovor.

Šankerica

Ova djevojka je izašla kako bi se zabavila i nije je briga što će netko misliti o njoj. Ona uživa u alkoholu, u puno alkohola i jedino što je zanima je kada će naručiti novu rundu.

Želite li je zavesti, pijte i vi s njom. Priđite joj i naručite piće. Nazdravite i komentirajte pozitivne strane konzumiranja alkohola. Tko zna što vam večer nosi…

Autor: M.L., Foto: Pressmaster/Shutterstock