Ravne sandale

ravne-sandale

U ovim vrućim, ljetnim danima bogatim visokim temperaturama nije nimalo jednostavno pronaći odgovarajuću i prikladnu obuću. Svjetski dizajneri ženske obuće na modne su piste poslali otvorene, ravne sandale. Ovaj pravi modni hit ove sezone plasirao se na gotovo svaku policu u prodavaonici obućom.

Njihova proizvodnja započela je još u vrijeme davne povijesti, na području Mezopotamije, Rima i Egipta. Prvobitni modeli bili su izrađeni od platna, drveta i kože. Industrijskim razvojem i materijali su se proširili. Danas gotovo da i ne postoji žena koja u svom ormaru i cjelokupnoj garderobi ne posjeduje barem jedan par ravnih sandala.

Jednostavno ih je kombinirati na svaku odjevnu kombinaciju. Kod žena koje vole jednostavnije modne kreacije, odlično će pristajati uz ljetnu haljinu ili traperice klasičnog kroja. Lepršavoj haljini ravne sandale dat će dašak elegancije, a vi ćete se ojsećati ženstvenije i ljepše. Osim dugim traper hlačama, pristaju i kraćim.

Za svečaniji i elegantniji stil ravne se sandale odlično kombiniraju sa haljinama senzualnih krojeva i dugim suknjama. Nisu samo estetski lijepe, već su udobne i stopalo se u njima nimalo ne znoji. Zahvaljujući svom prozračnom materijalu koji stopalu pruža udobnost, mogu se nositi u svim prilikama i tijekom cijelog dana.

Dolaze u raznim, vrlo zanimljivim modelima te bojama, a osim pastelnih boja, mogući su uzorci poput cvjetnih, životinjskih, prugica i točkica. Na jednobojne odjevne kombinacije preporučamo vam da odaberete obuću iste boje ili šarene uzorke. Tako ćete cijeli styling podići na višu razinu, privući ćete poglede gdje se god pojavili i izgledat ćete ženstveno. Na raznobojnu odjeću, najbolje je da uskladite jednobojne sandale. Tako cjelokupni outfit neće djelovati napadno i uočljivo.

Ravni džonovi nisu uvijek najzdravija varijanta i izbor za vaše stopalo, no jednake posljedice mogu imati i visoke potpetice. Ortopedskim ulošcima moći ćete spriječiti moguće komplikacije i uživati u svojim ljetnim sandalama.

Autor: D.Š. Foto: Chiyacat/Shutterstock