Ravne cipele

ravne cipele
Ravne cipele, Foto: Ekaterina Pokrovsky/Shutterstock

Ah cipele. Volimo ih gotovo jednako koliko i torbe. Zašto osjećamo ove neobične nevidljive niti i zašto nas toliko privuče izlog sa cipelama? Imaju li samo žene doživotnu pretplatu na ovu opsesiju ili ta manija uhvati ponekad i muškarce? Njima je obično bitna kvaliteta tenisica i udobnost, sve ostalo je sekundarno. No samo jedne cipele mogu preokrenuti ženin svijet.

Ne izmišljamo ništa novo. Pepeljuga je već rekla sve što je ovdje trebalo reći. Cipele su promijenile njen svijet i mogu promijeniti i naš. Doista, nismo toliko površni da mislimo da će se nešto bitno promijeniti ako imate lijepe cipele samo poradi estetike, već je stvar u tome da osjećate li se dobro imate i dobar stav i to je ono što mijenja vaš svijet. Vi odlučujete kako će vaš život izgledati bile u natikačama ili na vrtoglavim potpeticama.

Kakve su cipele najčešći izbor moderne mlade žene danas? Vrijeme u kojem smo bile kućanice, produžetci svoga supruga, njegova lutka ili netko za koga je svijet opasno muško mjesto daleko je iza nas. Današnje urbane ratnice su stalno u pokretu. Naši snovi se stalno kreću pa je potrebno biti u pokretu kako bismo ih uhvatile. Stagnacija ubija.

Stoga ove žene biraju ono što je ujedno lijepo i praktično. Ravne cipele njima su apsolutno nužne. Naravano svaka posjeduje barem neki primjerak koji izaziva vrtoglavicu ipak praktičnost prevladava. Čitav dan ste u gradu, vaši planeri su puni. Jednom se živi i nema vremena za gubljenje. Kao da život nije dovoljno težak i bez nabadanja po gradskom asfaltu u utorak popodne.

Želimo dobiti najbolje moguće i zato mnoge žene odabiru ravne cipele u kojima će bez problema moći potrčati za tramvajem, ali one će ujedno biti lijepe i privlačne. Ovoga ljeta možete odabrati između divnih ravnih sandala sa remenčićima, gladijatorica, balerinki i odjednom iznova apsolutno modernih i udobnih espadrila u raznim bojama i uzorcima. Ne treba se bojati duginog spektra, boje i printevi zavladali su pistama i dopustite im da uvesele i vas. Želimo vam uspješan i ispunjen dan.

Foto: Ravne cipele, Foto: Ekaterina Pokrovsky/Shutterstock

Autor: L.K.