Proljetne frizure za 2014.

kovrčava kosa

Promjena stila je uvijek dobrodošla, bilo da se radi o novoj frizuri, načinu šminkanja ili odjevnom stilu. Promjene ne moraju biti velike. Na vama je da se odlučite koliko daleko želite ići. Frizure su jedan od najpopularnijih načina kako do novog looka.

Postoje razne proljetne frizure, što ovisi o svakoj osobi, a ako želite biti trendi pročitajte nekoliko savjeta kako odabrati novu frizuru.

Bob frizura

Bob je način šišanja prilagođen svim onim ženama koje žele veliku promjenu i koje imaju lice za takvu frizuru. Asimetričan bob je pravi način kako postići promjenu looka i izgledati trendi. Ako želite slatku frizuru, onda znate za što trebate odlučiti.

Bujne kovrče

Sve one žene koje imaju prirodno kovrčavu kosu opet su došle na svoje. Iako nisu nikada ni izašle iz mode, opet je naglasak stavljen na bujne kovrče. Žene koje imaju prirodno takvu kosu neka je samo raspuste i uživaju.

Pixie frizura

Kratki i oštri rezovi su “in”. To su pokazale i poznate osobe. Jennifer Lawrence i Ema Watson su pokazale kako se nosi pixie frizura i koliko je ona pravo osvježenje za sve one koji žele veliku promjenu.

Kosa počešljana na stranu

Kada nemate vremena, a morate se spremiti najbolje je da se odlučite za jednostavne frizure s kojima će vaše lice biti još ljepše. Kosa počeljana na stranu predstavlja pravu proljetnu frizuru u kojoj su se našle i mnoge poznate osobe.

Jednostavno je najljepše

Još se jednom pokazalo kako su jednostavne fizure ujedno i najprivlačnije. Ako imate dugu kosu, a niste spremni na drastične promjene, pokušajte s feniranjem kose. Kosa koja lagano pada i ovog je puta hit među trendesetricama koje žele zablistati u proljeće.

Pletenica u repu

Pletenice su način nošenja koji nikada nije izašao iz mode. To su frizure koje možete složiti brzo i bez puno problema. Počešljajte se i svežite kosu u rep. Ispletite pletenicu i stavite tanke gumice u boji koja je najsličnija vašoj boji kose.

Bob, kovrče, pletenice… Sve su to frizure s kojima ćete zablistati u vrijeme buđenja prirode i u najljepše doba godina. Jednostavno ne postoji ljepše nego kada proljeće dočekate s novom frizurom.

Autor: S.Š., Foto: Valua Vitaly/Shutterstock