Ogrlice s kuglicama

ogrlica s kuglicama
Ogrlica s kuglicama, Foto: Veselovfoto/Shutterstock

Modni dodaci: da ili ne? Uvijek potvrdan odgovor, jer bez njih sve djeluje prazno. Oni su tu kako bi zaokružili cijelu priču i uljepšali izgled svake osobe koja ih odluči staviti. Modni dodaci dolaze u raznim oblicima i veličinama, a ogrlice i narukvice mogu biti od zlata, srebra, ali i bižuterije.

Bez obzira za što se odlučili, važno je nakit uklopiti u cjelokupni izgled.

Nakit je postao neizbježan, a skoro da ne postoji žena koja nije barem jednom u svom životu na sebi imala unikatni modni dodatak koji je kupila sama, ili dobila za rođendan. Bižuteriju ne treba podcjenjivati ona isto tako može biti prekrasna i savršeno ukalupljena u ono što trenutno nosite.

Dobro je znati da postoji kvalitetna i manje kvalitetna bižuterija. Nije svejedno gdje ju kupujete, važno je prilikom svake kupovine pogledati materijal, ako vam se ne čini da je dovoljno dobra izrada, najbolje je odmah odustati i krenuti dalje u potragu.

Uzmite si uvijek dovoljno vremena i razmislite što vam točno treba. Ogrlice su jedne od popularnijih, a dolaze u raznim kreacijama od onih s malim privjeskom, do ogrlica koje na sebi imaju nekoliko privjesaka. Postoje decentne i one više upadljive. Ako više volite hippy stil za vas su veće ogrlice u raznim bojama.

Ogrlice s kuglicama možete nositi kao dio trenda djeca cvijeća, ali i kao dio klasičnog izgleda. Ako se spremate za večernji izlazak i odlučili ste se za klasičnu crnu haljinu, sigurno ćete htjeli razbiti cjelokupnu sliku s par detalja.

Ogrlica s kuglicama u nekoliko različitih boja bit će odluka na mjestu, jer će razbiti monotoniju i crnilo haljine te dati malo smjelosti. Vi ćete se osjećati kao dama s crvenog tepiha i kao osoba koja zna iskombinirati nekoliko modnih trendova.

Ogrlice s kuglicama rade se od različitih materijala, a vaš će odabir ovisiti o tome uz što ćete najviše nositi svoj najdraži komad nakita. Drvene kuglice, kuglice od jantara itd. Izbora je zaista puno.

Autor: S.Š. Foto: Veselovfoto/Shutterstock