Šiške na stranu za promjenu izgleda

šiške na stranu
Šiške na stranu, Foto: Valua Vitaly/Shutterstock

Već neko vrijeme razmišljate o promjeni izgleda, ali niste sigurni što točno napraviti. Promjena može krenuti iz nekoliko smjerova, a jedan od njih je frizura. Upravo je ona najčešći pravac kojim se kreću ne samo žene, nego i muškarci.

Težište svega dolazi iz psihologije, brojne osobe nakon što se ošišaju u ogledalu vide sasvim drugu osobu, što za njih znači novi početak.

Promjena frizure predstavlja novu etapu uživotu, pa zašto onda ne biste u nju krenuli s prekrasnom kosom? Šišanje, ekstenzije, farbanje, sve je dozvoljeno, a na vama je da odlučite kakvu promjenu želite.

Šiške su među popularnijim frizurama, jer upravo pomoću njih osoba poprima drugačiji izgled, a ne možete da se ne zapitate radi li ovdje o istoj osobi. Šiške u velikom broju slučajeva pomlade, što je još jedan razlog zašto se odlučuju baš na ovu promjenu.

Šiške možete ošišati na nekoliko načina, a odluka ovisi o tome kakvu dužinu želite. Bob frizura poznata je po kratkoj kosi i kratkim šiškama, a zbog posebnog i jedinstvenog izgleda, mnoge se žene odlučuju baš za bob.

Zanimljivo i meko lice! Upravo to postižete zahvaljujući šiškama. Duge šiške na stranu zapravo nisu šiške nego postepen način šišanja, a razlog tome je u njihovoj dužini. Dovoljan je pogled koji govori kako se radi o stepenastoj frizuri s kojom nas je Jennifer Aniston toliko puta oduševila.

Ako ste se odlučili za stepenastu frizuru, bilo bi dobro ponekad poslužiti se gelom ili lakom za kosu, jer upravo će oni omogućiti postojanost kose.

Šiške na stranu se mogu rezati u dva sloja. Prvi je kraći i on pokriva čelo. Drugi je duži i on se spaja s ostatkom kose. Ovakva frizura je i više nego popularna, a nećete pogriješiti ako imate ovalno ili duguljasto lice. Dobro je znati da šiške ošišane na ovaj način služe kao savršeni paravan za pokrivanje bilo kakvih nedostataka.

Autor: S.Š.  Foto: Valua Vitaly/Shutterstock