Od kojih muškaraca treba pobjeći glavom bez obzira

Muškarac sjedi, Foto: Rido/Shutterstock

Iako u odabiru muškarca ne postoje jedinstvena pravila postoje ipak neki tipovi koje bi u startu trebalo zaobići jer je velika šansa da ćete s njima samo gubiti vrijeme i da s njima nećete provesti ostatak svog života. Iako i onaj koji djeluje savršeno može ispasti bezvezan, šanse za to su puno manje nego kod slijedećih tipova koje bi trebalo zaobići u širokom luku ako volite sami sebe.

  • Kritičar svega postojećeg:

Iako je kritičnost divna ljudska osobina koju treba njegovati i cijeniti, ovaj se lik njome razbacuje kao da je plaćen po riječi. Ne valja mu apsolutno ništa-od ljudi s kojima radi do gaća koje nosi a najmilije mu je pljunuti na sve što ima veze s vama.

  • Ranjena dušica:

On je tako osjećajan, divan i tankoćutan. Daje prosjacima, ne boji se zaplakati a sve zato što je toliko toga proživio. Uz njega ćete se osjećati posebno. Ali oprez! Glavni je problem ranjenih dušica što nisu divni i tankoćutni nego ozbiljno ranjeni i nesposobni preboliti ijednu emocionalnu krizu u životu.

  • Fanatičan fan:

On je fanatičan fan sportskih utakmica, kompjutorskih igrica, playstationa, televizijskih serija i drugog. Iako većina normalnih muškaraca djelomično pripada toj kategoriji, ali kad govorimo o normalnima upotrijebit ćemo riječ interes. Kod ovog je tipa riječ o opsesiji i vi apsolutno nikada nećete imati šanse.

  • Sirovina naturale:

Svima sve kreše u brk, uvijek je najglasniji radilo se o govoru ili podrigivanju i jednostavno nema osnovna pravila bontona. Ako je doista zgodan i vatren u krevetu potrošite ga i trčite dalje.

  • Neshvaćeni umjetnik:

Silno je pametan, rječit i ima nevjerojatno kreativne ideje. Upravo je na pragu novog projekta i pun je entuzijazma ali svijet nikako da ga shvati pa je još uvijek neafirmiran. Ovi su opasni jer će vas vrlo lako zavesti a kad shvatite s kim ste bit ćete osjećajno i financijski iscrpljeni. Ukoliko je uz svoje umjetničke planove zaposlen ne spada u ovu kategoriju.

  • Mamin sin:

Premda je dobar odnos s majkom prednost jer najčešće znači mentalno stabilnu osobu postoje tulipani koji jednostavno ne mogu živjeti bez svoje mamice. Ukoliko ga prepoznate bježite glavom bez obzira jer njih je već dvoje u vezi i što će im treći.

  • Pretjerani ‘ljepotan’:

Svaka čast zgodnom i sređenom muškarcu ali ukoliko provodi više vremena u kupaonici od vas, ima više gelova za kosu od vaše mlađe sestre i raspravlja s vašim frendicama gdje se nalaze najbolji pedikeri u gradu shvatit će te da ste i vi samo običan accessories a ne njegova cura.

  • Zauzet i ‘nesretan’:

Ona ga ne shvaća a vi mu čitate misli, nju vara s vama ali vas neće nikada, ona se tako zapustila a vi ste mu tako lijepi. Možeš misliti. Nikada ju neće ostaviti, a vi ćete mu biti samo još jedna avantura. Postoje ipak oni koji doma imaju žene anakonde ali se nemojte upuštati u ništa dok svi njegovi odnosi ne budu čisti.

  • Ljubomorni posesivac:

Ljubomora u određenim granicama je super, ali ako vam se dogodi da ne smijete popiti kavu s frendom poslije posla vrlo brzo naći ćete se u zlatnom kavezu ljubomore iz kojeg ćete teško pobjeći.

  • Autist:

Nema prijatelja, nikuda ne izlazi a kada vam netko dođe bježi u drugu sobu. Možda je draga osoba, ali s njim ćete umrijeti od dosade zasigurno.

Foto: Rido/Shutterstock