Kako znati da li ona glumi orgazam ili svršavanje

dobar oralni sex

Teško je sa sigurnošću odrediti da li vam draga nekad glumi, ali uz pomoć nekih savjeta, znakova i trikova možete s velikom sigurnošću posumnjati u realnost njenog svršavanja. Obzirom da se svaki muškarac povremeno zapita da li ona glumi evo korisnih savjeta i prijedloga kako to otkriti.

Provjera vlažnosti

Žena ne može odglumiti vlažnost. Ukoliko nije vlažna jednostavno joj nije do seksa, a ako je istovremeno ushićena i izgleda kao da neizmjerno uživa jednostavno želi pobjeći iz kreveta što prije.

Iznenadan orgazam s pretjeranim urlikanjem i dramatičnim uzdasima

Ako vam je draga priuštila ovakav scenarij zapitajte se koliko je realan posebice ako je neposredno prije početka ‘orgazma’ djelovala pomalo nezainteresirano i odsutno.

Ukoliko poslije orgazma pokaže totalnu nezainteresiranost za vas i želju da bude negdje drugdje orgazam je bio čisti lažnjak.
Stvarno zadovoljena žena će još uvijek plaziti po vama i lijepo usnuti.

Ako primjetite da joj za vrijeme seksa oči lutaju okolo te se koncentrira na nešto drugo, a nakon toga izgleda kao da umire od doživljenog orgazma velika je šansa da je sve bila gluma.

Da bi znali kad vam glumi nije loše znati i kao pravi ženski orgazam u većini slučajeva izgleda pa ćete lakše prepoznati glumu i laž.

Dakle prilikom pravog orgazma:

  • njezina će tjelesna temperatura porasti,
  • vagina će biti natečena, mokra i tamnija odnosno ljubičastija nego inače,
  • vagina će se kontrahirati,
  • klitoris će biti veći,
  • grudi će biti veće, a bradavice će biti ukrućene.

Foto: krivenko/Shutterstock