Lijepi kaputi za zimu

žena u smeđem kaputu
Žena u smeđem kaputu, Foto: Zoom Team/Shutterstock

Napokon možete izgledati lijepo, elegantno i prije svega moderno zahvaljujući novim modnim trendovima koji su preplavili dućane širom svijeta. Još jednom se radi o pravom kreativnom dostignuću od strane vrhunskih dizajnera koji su još jednom otkrili kako privući velik broj kupaca. Ovog se puta radi o velikom izboru zimskih kaputa, prilagođenih skoro svakom modnom ukusu.

Opet možete spojiti ugodno s korisnim i grijati se na niskim temperaturama, a pritom izgledati vrhunski. Dućani su se zaista pobrinuli kako bi na svojim vješalicama imali sve najnovije modele koji bi vas mogli zanimati.

Prema najnovijim vijestima iz svijeta mode može se primjetiti kako su podjednako in malo širi modeli uz koje obavezno treba kombinirati remen.

Pored širokih modela nezaobilazni su modeli u obliku pješčanog sata, odnosno trapeza koji privlače one koji se vole malo više isticati. Za sve ljubitelje klasičnog stila tu su isto tako kaputi u raznim bojama.

Od raznih modela nekako se najviše ističu kaputi čija dužina ide sve do sredine koljena, što naravno ne znači da trebate izostaviti one malo duže. Među malo otkačenijima svakako se nalaze čuveni mini kaputi kao svojevrsni odraz slavnih 70-ih.

Od boja treba izdvojiti malo tamnije nijanse kao što je boja crvenog vina. Za one koji se žele isticati, neka odabir bude kaput svijetlo crvene boje, a oni koji se žele uklopiti u okolinu, tamna boja uvijek je dobar odabir.

Osim crvene boje svoje mjesto u samom vrhu zauzele su isto tako nezaobilazna crna, siva i tamno plava. Kao zaključak na kraju priče želi se napomenuti kako je bit svega poigrati se malo s bojama i dozvoliti si isticanje.

Autor: S.Š. Foto: Zoom Team/Shutterstock