Kako zbariti bogataša ili tajkuna

Bogataš i djevojka u pozadini, Foto: auremar/Shutterstock

Ako imate veliku želju udati se za bogataša ili tajkuna, morate biti spremni na nekoliko proračunatih poteza i eventualno promjene u stilu odijevanja i karaktera. Takvi muškarci obično vole djevojke savršenih proporcija, odjevene u izazovne komade odjeće koje su iskombinirale s visokim potpeticama. U slučaju da i dalje mislite da možete obaviti nekoliko transformacija, pogledajte u nastavku što još možete učiniti kako biste sigurno zbarili bogataša ili tajkuna.

Poradite na sebi

Želite li sigurno zavesti bogataša, procijenite što ćete trebati promijeniti, a vezano je uz vaš izgled. Iako romantične komedije sugeriraju drukčije, ovakav tip muškarca teško će privući obična djevojka iz susjedstva. Uložite u novu odjeću, krenite u teretanu te posebnu pažnju posvetite njezi kose i noktiju.

Izlazite na fensi mjesta

Da biste uspješno “uhvatili” muškarca dubljeg džepa, birajte mjesta na kojima se i oni kreću. Vjerojatno ga nećete slučajno sresti u trgovini ili na ulici dok šećete svog psa. Ovakvi muškarci kreću se po elitnim klubovima, igraju golf ili vrijeme provode u kasinu.

Ne spominjite novac

Ako imate sreće, upoznali ste i dogovorili prvi spoj s muškarcem za kojeg ste sigurni da ima sve što vam je potrebno, trebate odigrati taktički. Nikada ne spominjite ili ne postavljajte pitanja vezana uz novac. U protivnom dovodite u rizik daljnje nalaženje. Naime, on bi vas mogao odmah okarakterizirati kao sponzorušu i prekinuti sve kontakte s vama.

Na kraju, kada ste stigli do svog cilja, odnosno našli ste se u naručuju milijunaša, ostaje vam samo potpisivanje predbračnog ugovora. Budite oprezni i mudri. Vjerojatno će u ugovoru stajati primamljiva svota za vas u slučaju razvoda, stoga nikada ne tražite više. U slučaju da niste time zadovoljni, muškarac bi mogao posumnjati kako se udajete za njega samo zbog mogućeg brzog razvoda i njegovog novca.

Autor: M.L., Foto: auremar/Shutterstock