Što muškarce obara s nogu

muskarci

Gotovo si svaka žena prije ili kasnije postavi pitanje što muškarci prvo primijete na njoj. Ako mislite da je izgled – varate se! Jedna od prvih stvari koje će gotovo svi muškarci primijetiti je vaš osmijeh. Primijetit će smiješite li se, kakav vam je osmjeh i smijete li se iskreno. Prvo što će primijetiti je opušten i prirodan smiješak i to će ga oboriti s nogu.

Ako govorimo o muškarcu koji zna sa ženama, on će se potruditi da vam izmami pravi osmijeh, a to je onaj iz srca. Muškarcu nema ništa draže čuti od iskrenog i toplog smijeha žene. Posebno ako se smijete zaraznim smijehom, nema šanse da će ostati ravnodušan.

Mnogi muškarci će za vrijeme vašeg susreta gledati u vaše oči. Oni iskusni, neće gledati u njih samo zato jer su im lijepe, nego zato jer su one ogledalo vaše duše. Možda to zvuči kao klišej, ali ima nešto u tome. Oči mogu biti pravi magnet za privlačenje. Muškarci će vam najčešće dati kompliment za vaše oči jer vjeruju da žene najviše vole dobivati komplimente vezane za njih.

Neka istraživanja su pokazala da čak 70 posto muškaraca kod žene primijeti lijepu kosu i frizuru. Pravila nema, neki vole kratku kosu, neki vole dugu, neki ravnu, neki kovrčavu. Zapravo, bitno im je da je kosa njegovana i da mogu prstima prolaziti kroz nju. Od muškaraca često možete dobiti kompliment kako vam kosa lijepo miriši.

Tijelo nije nešto što će prvo primijetiti, ali je na vrhu ljestvice. Ako vidite da vas muškarac promatra, to ne znači da vas ocjenjuje, nego samo primjećuje. Vašu težinu oni mogu primijetiti, no neće je osuđivati kao što vi to možda možete misliti. Kako se kaže sto ljudi sto čudi, svaki muškarac ima svoj tip žene koji mu se sviđa. Neki će voljeti mršavice, dok neki vole više one s oblinama, a ako je pravi, voljeti će sve što vi nosite sa sobom.

Kao i žene, muškarci vole miris lijepog parfema koji će mu ostati nakon lijepe provedene večeri s vama. Jedno je svima slično, ne vole zagušljive i prenapadne parfeme.

Većini muškaraca je pri prvom susretu najatraktivnije samopouzdanje kojim zračite. Ako vidi da ste zadovoljni sobom, da ste svjesni svoje ljepote i vrijednosti, to će ga odmah oboriti s nogu.

Autor: S. G., Foto: Jiri Miklo/Shutterstock