Kako prepoznati narcisoidnog muškarca

ljubavni par

Narcisoidnu osobu nije teško prepoznati, najviše zbog znakova koji je odaju i koji su jasni pokazatelji takve osobe. Naravno uz jasne pokazatelje, za narcisoidnu osobu postoje i oni skriveni znakovi, a posebno se javljaju kod narcisoidnih muškaraca. Koji su to znakovi, donosimo u nastavku.

Narcisoidni muškarci uglavnom žene zasipaju poklonima. Oni su vrlo velikodušni, ali naravno u određenom obliku. Zbog toga veza između žene koja voli biti obasipana poklonima i muškarca koji je narcisoidan su vrlo uspješne.

Kupovanje poklona jednostavno samo zavarava, jer na taj način se smatraju velikodušnima, a zapravo kada je riječ o pravom davanju duhovnih, emocionalnih i fizičkih potreba, oni ih nikada ne znaju zadovoljiti. Naravno da je lijepo dobivati darove, ali darovi nikad ne mogu zadovoljiti intimnije i dublje potrebe žene.

Narcisoidan muškarac će napraviti sve, kako bi se žena privukla na njega. Koliko god svi očekivali od ove vrste muškaraca da ignoriraju svoju partnericu u vezi, oni zapravo daju puno pažnje, jer na taj način hrane ego žene, s kojim će ju zadržati kraj sebe. Žene koje se zakače na ovaj način, na kraju se u vezi zadovoljavaju mrvicama i nisu nimalo sretne. Što manje daju žene to je za njih bolje, ali svaka žena će osjećati kako zaslužuje više.

Koliko god narcisoidni muškarci ne postavljaju pitanja, oni su ipak vrlo znatiželjne osobe. Svojom znatiželjom oni će prikriti kritiku, jer jednostavno uvijek imaju potrebu da omalovažavaju osobu pored sebe. Oni neće omalovažavati na direktan način, ali će naći skriveni put, nakon kojeg će se svaka žena osjećati loše. S druge će pak strane ipak pokazati zanimanje za svoju partnericu i sve što ona radi.

Nakon što narcisoidan muškarac učini nešto krivo, on će najčešće tražiti oprost, ali na način da se druga strana osjeća krivo, te da svu krivnju baci sa sebe na drugu osobu. U takvim su situacijama profesionalci, ali vi morate biti lukaviji i nemojte nasjedati!

Autor: A.Z., Foto: Alexander Shadrin/Shutterstock