Kako kombinirati baloner

roza baloner
Roza baloner, Foto: Bernd Juergens/Shutterstock

Kada prođe zima moći ćemo se napokon osloboditi okova zimskih jakni i kaputa te oblačenja slojeva robe kojima nikad kraja. Svi znamo kada dođe proljeće polako se okrećemo drugim odjevnim kombinacijama koje imamo u ormaru. Tako baloneri zamjenjuju kapute i jakne. Po najnovijim modnim revijama koje su nedavno održane, možemo vidjeti kako se baloneri ponovno vraćaju u prvi plan modne scene i to sa blagim, odnosno neupadljivim bojama, misleći pritom na bež, boju slonovače, karamele do ledeno bijele boje.

Možemo vidjeti da se modeli kreću od onih ful klasičnih balonera koji vjerojatno nikad neće izaći iz mode do onih koji kombiniraju izgled klasičnog balonera te balonera koji malo vuku na haljinu, tuniku itd. Vidimo da modela ima stvarno puno te da se za svakoga može nešto naći.

Osim što griju, idealni su za svaku prigodu, a nije naodmet ni spomenuti kako ćete u njima izgledati moderno i u skladu s trenutnim modnim trendovima. Trenutno su in manje upadljive boje, no ako želite vi se možete odlučiti za neku otkačenu boju, s tim da budete svjesni kako niste uzeli klasični look, nego komad odjeće koje ćete iduće godine zamijeniti nečim drugim.

Postoje ljudi koji više vole klasiku i koji jednu stvar mogu nositi dulje vrijeme, a ima i onih koji vole istraživati i svake se godine malo poigrati sa modom.

Poznato je da su baloneri izričito praktični i multifunkcionalni, što znači da ih možete nositi na više kombinacija. Mogu se nositi uz čizme, šalove ako je proljeće na samom početku, pa se još osjeća zima i njezine niske temperature. Isto tako kad malo zatopli možete ga nositi uz otvorene, zatvorene cipele, sandale, pa čak i tenisice.

Kao što vidite kombinacije su različite i ima ih stvarno puno, s tim da ako npr odlučite obući tenisice, morate znati kako iskombinirati cjelokupni outfit da to sve na nešto liči, a da ne izgledate kao netko tko se još nije uspio pogledati u ogledalo.

Autor: S.Š. Foto: Bernd Juergens/Shutterstock