Kako ga učiniti ovisnim

kako ga učiniti ovisnim

Svaka žena barem je jednom čeznula onim savršenim muškarcem koji je osvojio njezino srce. Ako je upravo taj muškarac nedostižan, sve bi napravile kako bi ga osvojile. Od muškarca bi htjele da vas neizmjerno voli, poštuje, svakodnevno vam pridaje puno pažnje, jednostavno da je lud za vama. Dobro je znati kako ga učiniti ovisnim.

Kada jednom osvojite svog savršenog muškarca morate se nastaviti truditi da se strast nastavi i dalje. Iskrice se lako ugase, a uspjeh je kada one postoje i nakon nekoliko godina. Muškarci vole kada im se tepa, izgovara nježne riječi, ali najviše od svega vole kada ga zovete imenom na izazovan način. To ih dodatno uzbuđuje i pobuđuje strasti.

Naravno to ne znači da mu izgovarate ime nekoliko puta u 10 min, jer to gubi svoju čar. Morate prepoznati trenutak u kojem ćete izazovno izreći njegovo ime. Sredite se, rezervirajte mjesto u restoranu, naručite omiljeno jelo, pokrenite neku intimnu temu, poljubite ga i između poljupca izrecite njegovo ime.

Pripremite se da će večera za vas brzo završiti, a strasti ćete nastaviti kod kuće. U onim trenucima kada najmanje očekuje, dodirnite ga diskretno. Stimulirat ćete njegov živčani završetak i poželjet će nastavak.

Muškarci ne vole kada ih se opterećuje s detaljima, bilo da se radi o nekoj situaciji koju ste u tom danu proživjeli, bilo da se radi o traču s kave, njemu je to sasvim nepotrebno.

Tako ćete pobuditi interes za zanimanjem o vašem danu i trenucima koje provodite bez njega. Nemojte zaboraviti na zavodljivo oblačenje. Nikad se ne smijete zapustiti. Morate biti zavodljiva i lijepo sređena, jer to će ih dodatno privlačiti. Bit će ponosan da ste baš vi njegova žena. Obucite dekoltiranu majicu i uske traperice, neka primijeti vaš preobražaj.

Muškarce uvijek treba osvajati, bilo riječima, malim ženskim trikovima, odjećom. Svaka žena skriva svoje čari u sebi. Probudite se i probudite ženu u sebi. Iskoristite svoju ženstvenost i neka vaš muškarac jednostavno poludi za vama.

To ne znači samo privremeno, već kontinuirano. Svi su na početku “ludi jedni za drugima”, no najteže je tu strast održavati i dalje. No, zapravo je vrlo jednostavno, a može biti i zabavno.

Autor: M.Š., Foto: CURAphotography/Shutterstock