Zašto ne treba odustati od svojih snova

zašto ne odustati od snova

Zašto ne treba odustati od svojih snova? Čovjek od malena sanjari, mašta, formira želje koje želi u budućnosti ostvariti. Ponekad život krene u drugom smjeru i onemogući ostvarivanje svih snova. Tada ne treba odustati i zaboraviti na svoje snove, već se potruditi da ih se s vremenom ostvari.

Mnoge žene imaju planove i želje u kojima se žele ostvariti kao majke, prvenstveno pronaći idealnog muškarca, roditi djecu, a uz to sve izgraditi karijeru, biti dobra majka i uspješna žena. Ponekad je vrlo teško sve povezati u jedno i vrlo često se ne može sve odjednom poklopiti.

Prepustite se životu, nikada se nemojte žaliti kako ste nezadovoljni sa svojim životom, jer niste ostvarili sve svoje snove. Zapamtite, da nikada nije kasno! Sve dok “sanjate” živi ste, a dok ste živi sve možete.

Ako ste jedna od onih koje su zapostavile poslovnu karijeru i ostvarile se u majčinstvu, budite sretne! Vi imate najveći dar, a to je vaše dijete/djeca, blagoslovljena ste i imate razlog za svakodnevnu sreću.

Pokušajte biti što bolja majka svome djetetu i žena svome mužu, no nikada ne odustajte od svojih želja i snova da se želite dokazati i u poslovnom svijetu. Sve se može kada se pomno organizira. Kada vaše dijete napuni najmanje godinu dana, upišite ga u vrtić i krenite u potragu za svojim idealnim poslom.

Možda vam se neće odmah “otvoriti vrata”, nećete pronaći svoj posao iz snova, ali i u tim trenucima imajte snažnu vjeru i nadu da će se sve nekako poklopiti. Uživajte u svakom danu, pa neka vam i traženje posla bude poseban izazov.

I kada pronađete svoj idealan posao, dalje ostvarujte svoje želje. Ako ste jedna od onih koja je zbog karijere zapostavila svoj majčinski instinkt i nije se ostvarila na tom području, vrijeme je da poduzmete nešto. Imati posao je vrlo važno u životu, no nije i najvažnije.

Prazna kuća, a pun novčanik ne donosi sreću. Prepustite se ljubavi i potrudite se da ostvarite i taj san. Biti majka je nešto najdivnije na svijetu. Imati dijete za kojeg živite je pravo bogatstvo.

Niti jedna ljubav nije tako bezuvjetna kao ona između majke i djeteta. Živite za svoje snove i ne žalite se. Okrenite novu stranicu u svom životu u kojoj ćete pokušati ostvariti sve o čemu sanjate. Upornost, nada i želja ostvaruju najveće snove.

Autor: M.Š., Foto: Andresr/Shutterstock