Zašto muškarci ne mogu bez žena

zašto muškarci ne mogu bez žena

Muškarci jednostavno ne mogu bez žena. Njima je u naravi da ovise o nekom i da se netko brine za njih. Uvijek postoje iznimke. Još odmalena naviknuti su da se majka brine o njima, da im kuha, sprema, čisti za njima, pegla, pere… Kada odrastu žele da njihova žena to nastavi.

Postoje muškarci koji su ovisni o ženama, ne mogu se zamisliti bez pažnje, ljubavi, podrške i oslonca. Iako su im nekada njihovi prijatelji među najvažnijim osobama u životu, žive za izlaske i muška druženja te mnogo puta izgovore kako im žene nisu potrebne. Žene im samo stvaraju pritisak i zbog njih se osjećaju kao u “kavezu”, vrlo brzo promijene mišljenje i sklone se u ženskom zagrljaju.

Muški prijatelji su neizostavni dio njihovog života, s njima vole provoditi vrijeme, izaći, otići na nogomet, pogledati utakmicu, ali oni im nikada neće moći zamijeniti ženu i toga su itekako svjesni.

Muškarci se obožavaju maziti, obožavaju pažnju i naklonjenost žena, a to im nikakvo muško društvo ne može nadomjestiti. Uvijek možete osvojiti muškarca izazovnim izdanjem i tako mu oduzeti pažnju i odvratiti od muškog društva.

Muškarci su ludi za ženskim oblinama, bilo da se radi o grudima ili stražnjici i s takvim adutima uvijek možete osvojiti muškarca, jer oni bez toga ne mogu. Kuhinja je također jedan od “ženskih aduta” bez kojih muškarci ne mogu.

Oni su gurmani i obožavaju kada žena kuha samo za njih i time ih uvijek možete dobiti. Ovisni su o dobroj hrani i mirisu prave domaće hrane. Neke muškarce to podsjeća na djetinjstvo, dom i sigurnost.

Iako se nekada čini da su žene ovisne o djeci, muškarci priželjkuju svoju prinovu. Maštaju o djeci, obitelji i stvaranju svog doma. To ih iznimno veseli i za tim čeznu. Žene u većoj mjeri o tome razmišljaju, no muškarci to zaista priželjkuju.

Rođenje vlastitog djeteta njima znači neopisivu sreću, ljubav i početak stvaranja čvrstog temelja zajedništva. Uvijek postoje iznimke i muškarci koji se ne vide u braku i okruženi djecom, a većina je onih koji o tome sanjaju. Kada nađu idealnu ženu, žele s njom sve, i brak i djecu i dom.

Oni su ovisni o ženama, a žene imaju sve što oni toliko priželjkuju. Istovremeno su izazovne, mame ih dobrom kuhinjom, žele imati djecu s njima, istovremeno su maženi, paženi i obasipani neizmjernom ljubavi. To im niti jedan prijatelj ne može pružiti, samo žena.

Autor: M.Š., Foto: Tom Wang/Shutterstock