Kako biti neodoljiva

kako biti neodoljiva

Mnoge žene misle da frajera mogu privući samo seksi izgledom ali zapravo, time će samo kratkotrajno zadržati njihovu pažnju. No ako biste htjeli da vas obožava i da mu uvijek budete na prvom mjestu onda morate poraditi na ovim osobinama. Saznajte kako biti neodoljiva.

Samopouzdanje kod žena

Želite li znati kako ga zavesti, jasno je da muškarci vole kad su žene nježne i ženstvene, ali to ne znači da želi ženu koja za sve traži njegovo odobravanje ili još gore, odobravanje svojih frendica ili roditelja. Muškarci vole žene sigurne u sebe, koje su samopouzdane i neovisne.

Iako je muškarcu potrebno da bude glavni u obitelji, da se osjeća kao ženin zaštitnik i da joj može omogućiti sve što joj je potrebno, oni ipak vole kada žene imaju ambicije i volje postići nešto same u životu, olakšati njemu brigu za obitelj i čak podnijeti financijski teret zajednički.

Žene kojima je dovoljno da budu lijepe u životu i misle da im je to jedini cilj, često postanu dosadne i nezanimljive.

Žena koja zna kuhati ali i promijeniti ulje u automobilu svakako će zapeti za oko svakom muškarcu. To ne znači da morate znati sve o svemu ali osnovne stvari, za snaći se u životu bez da svog partnera zovete i vučete za rukav oko svake sitnice, trebala bi znati svaka žena.

Smisao za humor

Žena koja se smije najlakše će ostati u mislima muškarcu. Ako se pri tome smije njegovim šalama i shvaća ih ona je već prešla pola puta do njegova srca.

Nitko ne voli one koji okolišaju i muljaju. Ako želite da on plati večeru recite, ako to želite vi recite. Ukoliko vam nešto smeta nemojte se duriti kao curica od 15 godina već budite direktna i to recite. Ono na čemu se može raditi i popraviti to će se popraviti samo ako se to imenuje i izjasni.

Svaki muškarac voli pogledati lijepu ženu a budimo iskrene i mi volimo pogledati i muškarca i ženu ugodnu oku, i nema ništa loše u tome ukoliko nemamo želju za nešto više od toga.

Ali dok će muškarce dekolte i lijepo lice privući, vaša osobnost je ono što će ga zalijepiti za vas dugoročno. Otkrijte koji su najbolji ljubavni savjeti i budite sretne sa svojim partnerom.

Autor: J.S., Foto: Grebenyuk Dmitry/Shutterstock