Masaža za veće grudi

kupanje u kadi

Grudi se mogu povećati masažom te postati veće, čvršće i ljepše. Većina žena je nezadovoljna veličinom svojih grudi, a umjesto operacijom veličinu mogu popraviti jednostavnom masažom. Uz malo vježbe i regulaciju prehrane te dobru prirodnu kremu sve se više žena odlučuje za ovu varijantu povećanja grudi.

Koliko god djeluje nestvarno da se masažom grudi mogu povećati, ali uz uvođenje navika i nekoliko trikova vaše grudi mogu biti prirodno učvršćene. Sigurne rezultate ćete dobiti kombinacijom masaže s nekim prirodnim preparatom za rast grudi, dobrom prehranom i laganim vježbama.

Pod dobrom prehranom misli se na uvođenje određenih namirnica u redovitu prehranu, koje će vam pomoći da vam grudi izgledaju ljepše. Potrebno je jesti soju i ribu koje će povećati razinu estrogena u tijelu, a estrogen utječe na povećanje grudi.

Masaža se izvodi za vrijeme tuširanja, a do cirkulacije ćete doći naizmjeničnim korištenjem tople i hladne vode , nakon koje ćete napraviti lagani piling. Kako bi učvrstili i osvježili grudi potrebno ih je masirati mlazom vode koji pomičete od sredine grudi prema krajevima. Nakon tuširanja grudi je potrebno izmasirati losionom.

Njegu grudi je potrebno započeti na vrijeme, što znači nakon poroda ili nakon 35 godine. Masažom grudi ćete spriječiti pojavljivanje bolesti, povećati i učvrstiti grudi, relaksirati se i poboljšati cirkulaciju.

Masaža grudi se izvodi u sjedećem ili ležećem položaju i s vrlo nježnim pokretima.

Masaža grudi

Spojiti kažiprst i srednji prst na obje ruke i smjestiti ih kod ključne kosti. Prstima kružiti tako da desnom rukom kružite u smjeru kazaljke na satu, a lijevom rukom u obrnutom smjeru od kazaljke na satu. Vježbu ponovite 20 puta.

Koristeći obje ruke stavite ih ispod ušiju pa ih vucite sve do udubljenja ključne kosti. Vježbu ponovite 20 puta.

Ruke stavite jednu iznad dojke, a drugu ispod dojke i gornjom rukom pređite gornji dio dojke pa se zaustavite kod pazuha istovremeno s donjom rukom.

Na kraju ponovite masažu.

Masirajte kružnim pokretima, a rub dlana stavite na ključnu kost i gurajte ga prema dolje tako da prijeđete po cijeloj dojci.

Potrebno je biti uporan i redovit kako bi rezultati bili vidljivi. Također, postoje i trikovi za povećanje grudi uz pomoć kojih će one djelovati veće bez da ste išta konkretno poduzimali.

Autor: A.Z., Foto: Goodluz/Shutterstock