Vježbe za listove

zategnute noge

Većina žena bi voljela imati mršave noge i tanke listove, ali dosta njih ne zna da ih svaka može imati, uz malo truda. Vježbajući vježbe za listove vrlo brzo možete doći do željenih rezultata. Vježbe za listove temelje se na malim i kontroliranim pokretima nogu, koji su zamišljeni tako da izoliraju određene mišiće.

Ova vrsta vježbi će vam pomoći da vam mišići listova postanu čvršći i fleksibilniji, a da pritom neće stvoriti pritisak na zglobove. Za izvođenje ovih vježbi potreban vam je mali kutak vašeg doma, mekana podloga i dobra volja. Zato upalite radio, pustite svoju omiljenu pjesmu i vježbajte kao prava plesačica! :)

Vježba 1

Stati na obje noge, ruke staviti uz tijelo. Spojiti prste jedne noge sa prstima druge noge, podići pete u zrak i lagano tapkati ne dotićući pod. Ponoviti vježbu 20 puta.

Vježba 2

Stati na obje noge, ruke staviti uz tijelo. Spojiti petu jedne noge, sa petom druge noge. Podići se na prste sa obje noge i tapkati petama, ne dotičući pod. Ponoviti vježbu 20 puta.

Vježba 3

Stati na obje noge, ruke staviti uz tijelo. Razdvojiti stopalo desne noge, od stopala lijeve noge. Podići se na prste sa obje noge i tapkati petama ne dotičući pod. Vježbu ponoviti 20 puta.

I vi možete imati vitke noge, koje ćete ponosno pokazivati i isticati u haljinicama i suknjicama, a vježbajući ove vježbe izgledat ćete gracioznije. Zaboravite na sve probleme i uživajte vježbajući vježbe za listove, par puta dnevno, par puta kroz tjedan i ubrzo će se vidjeti prvi rezultati.

Još neke primjere vježbi za noge provjerite u videu!

Izvor: Ana Zibar, Foto: Shutterstock

Kao svaka žena i majka imam malo slobodnog vremena za sebe i sitnice koje svaku ženu čine sretnom. Ali baš taj nedostatak vremena za mene samu, me natjerao da ga iskoristim maksimalno, a time i dođem do ideja pomoću kojih ću na najjednostavniji i najbrži način napraviti sve što sam zamislila. Odlučila sam svojim idejama pomoći ženama da na jednom mjestu pronađu praktične, zanimljive i potrebne informacije. Osim članaka, snimila sam i razno razna videa.