Ukrasi za kosu

djevojka s ljubičastom trakom
Djevojka s ljubičastom trakom, Foto: Irina oxilixo Danilova/Shutterstock

Bilo da želite postići izgled razigrane djevojčice, ili možda djevojke koja želi iskušati novi izgled to ne bi bilo moguće bez modnih ukrasa kao što su špangice, razne kopčice, rajfovi i ostali rekviziti. Zašto ne bi pokušali malo promijeniti svoj izgled i ukrasiti ga s različim modnim dodacima koji će vam dati potrebno osvježenje i malu promjenu. S njima možete činiti čuda!

Pletenice, punđe i druge sjajne frizure moguće su uz pomoć spomenutih modnih dodataka i ne samo to, one ujedno olakšavaju i čine puno jednostavnijim za složiti frizuru kakvu ste danas poželjeli.

Za vrlo kratko vrijeme rajfovi od vaše kose mogu složiti frizuru kakvu želite. Bilo da se radi o galmuroznoj divi koja se sprema prošetati po crvenom tepihu, ili više casual izgledu koji ćete nositi tijekom aktivnosti koje obavljate po danu.

Postoji nekoliko vrsti dizajna, od sportskih i bez ukrasa do rajfova s par dodataka koji će vašoj kosi dati potreban sjaj i podignuti je na veću razinu. Najbolji primjer su rajfovi-tijare koje biraju naviše mladenke za izgled princeze ili kraljice.

Gumice su najbolji odabir kada nemate puno vremena i želite složiti frizuru s kojom se nećete sramiti. Postoje obične gumice odlične za sportski izgled i one sa određenim dodacima i u posebnim bojama,

Odlučite li staviti gumicu s ponekim ukrasom vaš rep neće biti samo rep. To će biti frizura s kojom ćete izgledati chic i trendi te kao osoba koja se ne boji biti malo drugačija i pokazati svoj prepoznatljivi stil.

Takve gumice savršeno odgovaraju visoko podignutom repu kao retro izgledu koji pomalo vuče na šezdesete godine prošlog stoljeća. Brigite Bardot bi se vaša frizura zasigurno svidjela.

Djevojke i dame sklone romantici i nježnosti uvijek mogu odabrati ukrase kao što su mašnice i cvjetovi. Možete li samo zamisliti lijep proljetni dan, dok na sebi imate proljetnu haljinu, a na glavi mali cvijet kao pravi pozdrav proljeću?

Djeca cvijeća i cijela hippie generacija gledati će blagonaklono na ono što ste odabrali staviti na sebe.

Autor: S.Š. Foto: Irina oxilixo Danilova/Shutterstock