Što znači biti ljubavnica

što znači biti ljubavnica

Biti ljubavnica nikada nije zadovoljavajuće za ženu jer to znači biti druga žena, kojoj će muškarac doći nakon svoje žene. Možda je na početku sve idealno i bajno, pruža vam se osjećaj neizmjernog uzbuđenja i strasti, ali na kraju će doći razočaranje, jer vam on neće moći pružiti ono što priželjkujete.

Rijetki su muškarci koji ostave svoje žene i ožene se ljubavnicom. Vaš odnos je zasnovan na lažima, uvijek ćete se morati skrivati, da vas netko ne vidi, da ne čuje za vas… Mjesto vašeg susreta uvijek je skriveno od očiju javnosti, ne možete popiti kavu u omiljenom kafiću, otići na more, putovanje jer će on biti u bojaznosti da će ga netko vidjeti.

Vaše idealno mjesto na kojem se družite su hoteli, možda vaš stan, automobil, drugi grad gdje vas ne poznaju… Uvijek imate neki strah i ne možete se opustiti. Biti s nekim koji je zauzet ili zabranjen stvara osjećaj uzbuđenja i na neki način vas privlači taj odnos, ali dugotrajno vam neće ništa dobro donijeti.

Nedugo nakon uzbuđenja poželjet ćete normalnu vezu, nekog koga možete upoznati s prijateljima, popiti kavu, otići na more, a ne se vječito skrivati. Bit ćete duboko razočarani, jer vam zauzeti muškarac ne može pružiti ljubav kakvu priželjkujete i zaslužujete.

Poželjet ćete iskrenu vezu, ne onu ispunjenu lažima, lažnim obećanjima, prevarama, razočaranjima… Puno puta ćete se gušiti u spoznaji kako vaša ljubav nakon vas ide svojoj ženi, s njom liježe u zajednički krevet i provodi vrijeme s njom.

Vjerojatno će vas uvjeravati kako s njom nema nikakav odnos, kako vas beskrajno voli, a da je s njom zbog djece, tradicije… Nemojte se zanositi, neki muškarci su sposobni voditi dvostruki život, lagati i vama i ženi, istovremeno voljeti i vas i ženu.

Pokušajte iz tog odnosa izaći što prije, posebice ako ima djecu. Osjećaj grižnje savjesti izjedat će vas, vi ćete biti “razaračica” nečije obitelji, djeca nisu zaslužila takav život, iako niste vi potpuni krivac već taj muškarac.

Počet ćete sve više sebe mučiti, gomilati problem na problem, vaša očekivanja neće se ispunjavati, postat ćete nesretni, frustrirani. Razmislite dobro, želite li takav život ili zaslužujete vjernost, iskrenost, pouzdanje, pravu ljubav.

Vi zaslužujete bolje, nemojte gubiti svoje vrijeme i dopustiti da vam život prolazi u čekanju nekoga. Zaslužujete slobodnog partnera kojemu ćete biti na prvom mjestu, bez uvjeta. Nemojte spasti na komadiće ljubavi, imajte samopouzdanja i ponosa. Ljubav je sve.

Autor: M.Š., Foto: Valua Vitaly/Shutterstock