Što učiniti kad prevarite curu

Dečko se ispričava djevojci, Foto: Artur_Kurjan/Shutterstock

Mislili ste da volite svoju djevojku i da ste za nju u stanju i preokrenuti čitav svijet i da je nikad ne biste prevarili. A onda se dogodila prevara. Možda ste bili poneseni čašicom alkohola tijekom muškog izlaska, no to vas svejedno nimalo ne opravdava. Sada kada ste svjesni onoga što ste učinili, potrebno je uključiti razum. Što učiniti dalje kako bi vaša djevojka bila najmanje povrijeđena?

Prije nego što se nađete s njom oči u oči, morate dobro razmisliti što točno želite učiniti i kamo vaša veza dalje ide. Hoćete li priznati prevaru ili ne.

Ono što ćete učiniti najviše ovisi o onome kako se točno osjećate. Muči li vas velika grižnja savjesti i ne možete prestati misliti na nju? Sada znate da je sve bila glupa greška koju nažalost ne možete izbrisati. Ili vam ipak iz glave ne izlazi nepoznata djevojka s kojom ste se zabavili noć prije?

Prevara koja vodi do prekida

Za početak morate biti svjesni da ste napravili veliku pogrešku. Očito vam i nije toliko stalo do djevojke. Možda je sada pravo vrijeme da razmislite što točno želite. Ako želite prekid, možda je prevara bila samo povod vaše podsvijesti? Ako ste došli do saznanja da djevojku ne volite kao prije, razmislite o tome da sada prekinete vezu. Nema potrebe da spominjete prevaru jer ćete je tako manje povrijediti. Ako vam je ova avantura otvorila oči, popričajte s njom i recite joj da ne osjećate više isto kao i prije.

Prevara koja će učvrstiti odnos

Ako vam je prevara ipak otvorila oči u drugom smjeru i shvatili ste da volite samo svoju djevojku, nalazite se u malo većem problemu. Imate dvije mogućnosti. Možete zaboraviti na avanturu i nastaviti se ponašati uobičajeno te izvući dobar zaključak iz svega. Ili joj možete priznati što se dogodilo.

Zašto nije dobro priznati prevaru

Međutim, ako odlučite priznati prevaru morate biti svjesni da biste mogli ostati bez nje. Većina djevojaka će prekinuti vezu nakon prevare bez obzira na to što osjeća. Stoga, ako možete nastaviti dalje, nemojte priznati prevaru. U slučaju da promijenite ponašanje uslijed grižnje savjesti, djevojka bi to mogla primijetiti pa budite oprezni. Pokažite joj svakoga dana koliko vam je stalo do nje i što vam znači u životu.

Ako ste odlučiti prešutjeti prevaru, važno je popričati sa svojim prijateljima. Naglasite im da niti u kojem slučaju ne spominju što se dogodilo te večeri. Provjerite fotografije na mobitelima i po potrebi izbrišite ono koje vas dovode u bilo kakvu vezu s nepoznatom djevojkom.

Nadamo se da niste izmijenili brojeve i da joj niste poslali zahtjev za prijateljstvo na Facebooku. Ako ste nešto od toga učinili, uvijek postoji opcija blok koja će vas riješiti svih muka. Nemojte se igrati vatrom jer najgori scenarij je da vaša djevojka za prevaru sazna od treće osobe.

Autor: M.L., Foto: Artur_Kurjan/Shutterstock