Kako se ponašati prema curi koja voli svoju slobodu

Djevojka na vrhu, Foto: Dudarev Mikhail/Shutterstock

Ako imate sreće i vaša djevojka je samouvjerena žena koja nakon ulaska u vezu želi zadržati i dalje svoju slobodu koja uključuje druženja s prijateljicama te svoje hobije, učinite sve kako biste je zadržali. Takva djevojka vjerojatno ima puno hobija kojima se bavi, a raspored joj je pretrpan obvezama. Bez brige, ako joj je stalo do vas, naći će vremena i za vaša druženja.

No, želite li je zadržati, trebate biti svjesni jednoga – od nje nikada nemojte tražiti da odgađa ono čime se bavila prije nego što vas je upoznala. Jako su joj važne njezine slobodne aktivnosti i želite li s njom ostvariti dublji odnos, to i poštujte.

Izlasci

Ako ste na početku vezu, bit će vam sigurno teže shvatiti djevojku koja i dalje voli izlaziti. Ali kada se malo bolje upoznate shvatit ćete da vaša djevojka ne izlazi s prijateljicama zato da bi pronašla novog muškarca, već da se zabavi sa svojim društvom. Svaka djevojka koja voli slobodu ima prisan odnos sa svojim prijateljicama koji redovito njeguje. Stoga, kada vaša djevojka poželi izaći s prijateljicama, zaželite joj dobar provod. Ne postavljajte joj ograničenja ili osjećaj grižnje savjesti, a najgore što možete napraviti je da se pokušate i sami uvući u društvo.

Dajte joj prostora i imajte povjerenja u nju. Ono što vezu može unaprijed osuditi na propast su velike doze ljubomore koje kod ovakve djevojke mogu dovesti do zahlađenja odnosa i prekida.

Ne provjeravajte je

Možda se vama čini u redu povremeno poslati koju poruku kako bi se sjetila da postojite, no naš savjet je da to ne učinite. Ako joj je stalo do vas, javit će se ona vama. Vjerujte joj i bit će vam zahvalna. Ako se ipak ne možete suzdržati, možete poslati jednu poruku, no svakako izbjegavajte pozive i slanje nekoliko poruka. Time ćete jedino pokazati svoju nesigurnost, a to nikako nije poželjno.

Ugledajte se na nju

Samouvjerene i otvorene djevojke vole pored sebe imati istog takvog muškarca. Zanimljivi su im muškarci koji znaju što hoće i koji su svjesni onoga što mogu ponuditi. Pokažite vašoj djevojci da znate koliko vrijedite, da vam je stalo do nje i da joj možete pružiti ono što zaslužuje.

Samouvjerene djevojke nemaju previše vremena za igrice pa se preporučuje da ih u potpunosti preskočite. Iako neki tvrde da je u početku potrebno biti malo rezerviraniji, postoje oni koji to ne vole i bježe glavom bez obzira.

Zaboravite na komplekse

Ne postoji osoba koja zbog nekog razloga nema komplekse. Kao što ih imate i vi, tako ih ima i vaša djevojka. No, ona je naučila nositi se s njima i prijeći preko njih. Ako razmišljate o tome što ovako zgodna i pametna djevojka radi s vama, odmah prestanite. Pokažite joj svoje vrijednosti jer ništa nije privlačnije od osobe koja vjeruje u sebe i zna što može pružiti.

Autor: M.L., Foto: Dudarev Mikhail/Shutterstock