Kako zbariti ženskaroša

zavodnik
Veliki zavodnik, Foto: conrado/Shutterstock

Ako mislite da vam se sviđa muškarac koji voli šarmirati i osvajati, neće vam biti lako. U nastavku donosimo što možete očekivati od takvog muškarca te osobine koje vam govore da se možda ipak ne radi o ženskarošu. Možda je društven, voli pričati i biti u centru pažnju. To dvoje ne biste smjeli miješati. Želite li biti sigurni o čemu se točno radi, nekoliko smjernica u nastavku vam može pomoći da se riješite sumnji.

Ženskaroši se gotovo nikada ne mijenjaju

Dok vi razradite plan kako ga osvojiti, on će već osvojiti vas. Takvi tipovi muškaraca mogu osvojiti svaku djevojku. Oni znaju kako napraviti opuštenu atmosferu te kako ćete se u njegovom društvu osjećati sigurno i poželjno. U svakom trenutku će vas slušati pažljivo, promatrat će vas s divljenjem i jednostavno će uvijek biti savršen. Dakle, teško ćete mu odoljeti.

Ako ste u svom muškarcu iz snova prepoznali sve navedene karakteristike i ne smeta vam što ćete ga morati dijeliti s još nekoliko žena u isto vrijeme, upustite se u avanturu. Bitno je da od avanture ne očekujete previše, jer takvom muškarcu veza nije niti na kraj pameti. On voli imati više opcija, a zabava mu je uvijek na prvom mjestu.

Nedostižne žene su mu najzanimljivije

Većina muškaraca vjeruje da se iz seksualne veze s vremenom može razviti ozbiljna veza. Oni poštuju žene i smatraju da oba spola imaju pravo jednako uživati u seksu. No, sa ženskarošima je postupak drukčiji. Ako će odmah dobiti ono što žele, izgubit će zanimanje za vas. Stoga, seks odugovlačite koliko možete. Ipak, nemojte biti niti previše hladni. Dajte mu do znanja da vam je privlačan jer će u protivnom izgubiti želju za vama.

Nađite teme za razgovor

Ženskarošima se cijeli izlazak vrti oko toga kako će vas zavesti. Vi morate biti djevojka koja će mu skrenuti pozornost sa zavođenja. Razgovarajte o drugim temama koje bi kod njega mogle pobuditi interes. Pokušajte sa sportom, glazbom ili otkrije njegov hobi.

Upoznajte ga s prijateljima i obitelji

Nakon nekoliko izlazaka pokušajte ga održati u vašem životu. Kada se bolje upoznate, obavite upoznavanje s prijateljima, bratom, sestrom ili nekim drugim vama bliskim rođacima. Tako će se osjetiti važnim u vašem životu. Upoznavanje s roditeljima ostavite za kasnije.

Budite strpljivi

Za vrijeme vašeg izlaska, kada ćete šetati gradom ili sjediti u restoranu ili kafiću, vjerojatno će mu pogled tu i tamo skrenuti na zgodnu djevojku. Pravite se da takve stvari ne vidite i budite samouvjereni. Pronađite teme za razgovor i zainteresirajte ga. Nemojte dopustiti da vas ovakve stvari izbace iz takta.

Izlazak sa ženskarošem nije lak. Ako smatrate da ne možete odraditi prve korake u nekim situacijama, možda bi bilo bolje da se niti ne upuštate u osvajanje ženskaroša. Morate biti svjesni da ćete većinu toga morati potegnuti upravo vi!

Autor: M.L., Foto: conrado/Shutterstock