Sex poze za više užitka i obostrani vrhunac – prijedlozi i preporuke

sex u kadi

Seks u kadi

Ukoliko do sada niste seksualne odnose prakticirali u kupaonici, ovo je idealna prilika da doživite i jedno takvo iskustvo. Osim u tuš kabini, seksati se možete i u kadi. Dakle, najprije ju napunite vodom i sjednite na partnera s tim da ste mu okrenuti leđima.

Seks na pultu

Radna ploha u kuhinji može vam poslužiti i u neke zanimljivije svrhe. Doduše, seksualne odnose možete prakticirati i na nekoj drugoj površini koja je u visini vašeg struka. Valja napomenuti da žena mora jako raširiti i stisnuti muškarca oko struka jer će užitak biti veći.

Seks na rubu fotelje

Muškarac mora sjesti na rub kreveta s tim da mu stopala dodiruju pod. Žena ga rukama obgrli oko vrata dok noge smjesti oko njegovog struka. Kako bi užitak bio veći morate uskladiti ritam. Budući da se cijelo vrijeme gledate, strastveni poljupci ne bi smjeli izostati.

Netipičan misionarski položaj

Jasno vam je da je riječ o pozi u kojoj žena leži na krevetu, a muškarac na njoj. Za razliku od prije, ovaj put ispod stražnjice stavite jastuk tako da su vam bokovi podignuti. Noge stavite na njegova ramena kako bi muškarac mogao jače stimulirati klitoris. S obzirom da se cijelo vrijeme gledate u lice, užitak će biti potpun.

Foto: George Dolgikh/Shutterstock