Savjeti curama kako ga ljubiti po hladnoći

Mladi par na snijegu, Foto: chaoss/Shutterstock

Zima je i nije baš ugodno ljubakati se na -10 stupnjeva po hladnoći. Ako malo razmisliš i pročitaš naše savjete vidjet ćes da postoje i drugačiji načini ljubljenja koje možes koristiti u hladne dane da začiniš svoju vezu. Ako mu se svidi nemoj prestati ni za vrijeme toplijih dana naravno uz nadoknadu “pravog” ljubljenja što ste propustili zimi.

SMS poljubac

Pošalji mu ga dok ideš u školu, pod malim odmorom, prije spavanja, ujutro kad se probudiš. Sve što trebaš učiniti je poslati mu :-*.

Virtualni poljubac

Ako si cura od tehnike, poželjet ćeš mu slatki kiss poslati e-mailom. Na raznim web stranicama možeš pronaći zgodne virtualne puse uz koje možeš napisati poruke. Pa, hrabro naprijed!

Poljubac u obraz

To je usputna pusa. Svoje usne prisloniš na njegovo lice. Neće baš pucati emocije, ali može biti slatko. Potrudi se da se bar glasno čuje tvoj cmok!

Zračni poljubac

Na rastanku ga pozovi i kad se okrene, pošalji mu pusu. Sigurno će se raznježiti i poželjeti još.

Eskimski poljubac

Za romantične cure koje žele svom dečku dati malo drukčiji poljubac: jako mu se približi, zatvori oči i nježno se dodirujte vrhom nosa. Nešto sasvim drukčije nego inače…

Leteći kiss

Brzo, ali jako slatko i upečatljivo osnova je ovog poljupca. Tako ćeš ga iznenaditi, očarati i dati mu materijala za maštanje. “Bila je tako blizu, tako daleko”, pomislit će nakon toga.

Tajni poljubac

Reci mu: “Zatvori oči i očekuj iznenađenje!” Lagano se nagni i nježno ga poljubi u rub usana. Potom ovlaš dotakni cijele njegove usne, pa tako redom niz lice.

Poljubac u uho

Dečki obožavaju nježne poljupce i igru jezikom oko uha. No pozor, nipošto mu nemoj cmoknuti u uho ako ne želiš da ogluši!

Foto: chaoss/Shutterstock