Satovi u bojama

satovi različitih boja
Satovi različitih boja, Foto: dean bertoncelj/Shutterstock

Poželili ste se malo nošenja satova, ali vas više toliko ne privlače klasični satovi s decentnim ukrasima koji više pristoje prilikama kao što su poslovni sastanci. Problem je riješen, budući da na tržištu već neko vrijeme postoje satovi koji će oduševiti i najveće skeptike. Naravno da se misli na otkačene satove u bojama koji privlače iz više razloga, a kao prvi se navodi sam povratak u djetinjstvo.

Nije bitno koliko imate godina, jer ako ste željni promjene u obliku modnog dodatka na svojoj ruci tada je sat u boji zapravo pravo rješenje. Pored toga što ćete pomalo osvježiti svoj izgled, s druge strane obojat ćete trenutno raspoloženje s bilo kojim satom iz ponude.

U dućanima se nalaze razni modeli, za svakoga ponešto. Posebno treba napomenuti kako su satovi rađeni od silikona koji savršeno prianjaju uz samu kožu i slobodno se može reći da su prije svega ugodni za nošenje.

Međutim kako ne bi pomislili da se u ponudi mogu naći samo otkačeni satovi, također možete birati između klasičnijih modela. Pored zanimljivih oblika kao prednost navode se i čudesne boje.

Nije naodmet spomenuti kako su za čuvenim satovima pokazale interes i svjetske zvijezde poput Beckhama i Rihanne, Paris Hilton, Jessice Albe te mnogih drugih. Neki su se čak složili da nošenjem takvih satova u pojedinom trenutku imate osjećaj kao da na ruci nosite male i slatke te prije svega ukusne bombone.

U slučaju da se ne možete odlučiti za boju koja vam se sviđa, bilo bi najbolje kada bi ih mogli nabaviti nekoliko, naravno ne odjednom nego s vremenom. To nije nimalo čudno obzirom da svijetlo plava i žuta izgledaju podjednako primamljivo.

Obojite svoj život novim bojama i pobrinute se da već sutra imate novi modni dodatak. Nije bitno koji model, bitno je samo da ste za promjenu na sebe stavili nešto što nije klasično i prije svega neutralno.

Autor: S.Š. Foto: dean bertoncelj/Shutterstock