Poruke za žene

slatki-rokovnici

Poznata hrvatska mama blogerica Ana Zibar, već 3 godine uspješno vodi blog Ženski Svijet, a sada je pokrenula još jednu zanimljivost za žene – slatke rokovnike koji se mogu birati između tri različita primjerka.

Na ideju o kreiranju slatkih rokovnika Ana je došla jer je željela nešto svoje, neki svoj proizvod koji će imati njen dodir, a s obzirom da ju prati mnogo žena htjela im je poslati nekoliko poruka.

“Znam da ima more rokovnika na tržištu, ali jednostavno želim ženama poslati svoju poruku. Svaki dan komuniciram sa stotinama žena i kada slušam sve te probleme jedino što im želim poručiti je da su lijepe takve kakve jesu, da su prave žene i da su apsolutne kraljice! Iz tih mojih misli proizašla je i ideja o slatkim rokovnicima, pa je tako svaki od njih dobio po jednu od mojih poruka. Rokovnike sam kreirala zajedno sa Mašnica Planerom koji se već dulje vrijeme bave vlastitom proizvodnjom rokovnika i zapravo smo vrlo brzo pronašli zajednički jezik oko dizajna.”

“Rokovnik je uvijek i svugdje potreban, barem meni, a i mislim da je odličan poklon svakoj ženi. Cilj mi je da ove poruke obiđu što više žena i da im barem na sekundu u danu donesu osmijeh na lice” kaže Ana.

Tri poruke:

1. Lijepa izvana i iznutra

lijepa-izvana 2. Žena od glave do pete

zena-od 3. Kraljica (ime po izboru)

kraljica-ana

Ova tri preslatka rokovnika možete naručiti preko maila [email protected], a birati možete između tri primjerka!

Foto: Bojan Zibar