Napitak za prestanak pušenja

prestati pušiti

Najlošija navika u životu jednog čovjeka je pušenje. Osim što ružno izgleda dok čovjek puši, pušenje jako štetno utječe na zdravlje čovjeka, kao i na izgled. Zbog pušenja koža više nije elastična i lijepa, a brže se stvaraju i bore na licu.

Najbolje bi bilo da prestanete pušiti zauvijek, a to će svaki doktor savjetovati svakom pušaču. Kada se odlučite da želite prestati pušiti i kada krenete u realizaciju svoje odluke, ono što vam treba je jaka snaga volje i podrška okoline.

Osim volje i podrške vaših bližnjih, možete isprobati i jedan dobar stari trik, koji bi vam mogao pomoći kod prestanka pušenja. U prestanku pušenja može vam pomoći i čudotvoran koktel, kojeg sami možete napraviti.

Napravite čudotvorni koktel za prestanak pušenja tako da u čašu vode stavite jednu žlicu sode bikarbone, pa dobro promiješajte sve dok se soda bikarbona u potpunosti ne rastopi. Prvih tjedan nakon od kako ste prestali pušiti pijte ovaj napitak dva puta na dan, a ukoliko i nakon tjedan dana budete imali želju za cigaretom, pijte ovaj napitak jednom na dan.

Svaki puta kada vam dođe potreba za cigaretom i kada ste na rubu da je zapalite, ovim napitkom isperite usta. Najbolje je da ga pretočite u neku bočicu i da ga nosite sa sobom, tako da bude uz vas kad god vam treba.

Najbolje bi čak bilo kada bi cigarete namočili ovim čudotvornim koktelom, pa ih ostavili da se posuše. Osušene cigarete spremite u kutiju, pa kada vam se puši zapalite. Vrlo je vjerojatno da će vas želja za cigaretom odmah proći nakon samo jednog uvućenog dima ovako natopljene cigarete.

Prestanite pušiti uz pomoć ovog čudotvornog koktela, koji vas apsolutno ništa ne košta, a sigurno će vam pomoći. Dajte svojim plućima šansu da u potpunosti dišu i da se pročiste, kao i svojoj koži, da napokon u potpunosti diše.

Autor: A.Z., Foto: Tomislav Pinter/Shutterstock