Moderne muške frizure

muškarac s kratkom kosom
Muškarac s kratkom kosom, Foto: InnervisionArt7Shutterstock

Odabir muške frizure prije svega ovisi o tome kakvo lice imate. Dakle frizure se zapravo trebaju birati na temelju oblika lica. Međutim pored oblika također treba obratiti pozornost i na samu kvalitetu kose, boju, dužinu i prije svega sam stil života. Kako su modni trendovi otišli jako daleko, više nije dovoljno voditi računa samo o jednom dijelu, bilo da se radi o odjeći, nego o cjelokupnom outfitu.

Dakle nisu samo žene te koje trebaju voditi računa o svom izgledu. U zadnje vrijeme muškarci isto tako zauzimaju onu skupinu koja mora paziti na svoj izgled kako bi bili in, odnosno u skladu s najnovijim modnim trendovima.

Kao što je rečeno na početku pored odjeće treba pripaziti i na samu frizuru. Njezin odabir naravno ovisi o o tome što se trenutno nosi i što vama kao osobi odgovara. Činjenica je kako muškarci koji ulaze u kategoriju osoba koje imaju zdravu i dužu kosu, imaju puno veći izbor.

Oni prije svega mogu birati između brojnih frizura koje su se nametnule kao moderne. Među njima posebno treba istaknuti dječačke frizure. Upravo su one izdvojene kao najpopularnije, a koje nose i poznati glumci kao što je Robert Pattinson. On je savršen primjer dječačke frizure za sve one koji imaju kraću kosu.

Malo veći izbor imaju muškarci s malo dužom kosom. Tu se prije svega misli na glumce kao što je Owen Wilson, gdje do izražaja dolazi taj dječački šarm isprepleten s malo loknica. Osim njega kao savršen primjer može poslužiti i teen idol Justin Bieber.

Muškarci koji imaju gustu kosu također trebaju pripaziti kada mijenjaju frizuru. Prije svega potrebno je naći vrhunskog frizera koji će vam stanjiti kosu i odrezati je na kratko kao što to rade svjetski poznate osobe.

Ono što je bitno je upravo stanjivanje kose, jer samo će se na taj način izbjeći pregrubi prijelazi vrhova. Najbolji primjer su stepenaste frizure koje imaju žene diljem svijeta.  Za što se god odlučili bitno je da vam nova frizura odgovara i da istakne vaše lice na najljepši mogući način.

Autor: S.Š.  Foto: InnervisionArt7Shutterstock