Moderni minival

žena s lijepim kovrčama
Žena s lijepim kovrčama, Foto: Valua Vitaly/Shutterstock

U zadnje vrijeme pojavili su se brojni modni trendovi koji su se prije svega usmjerili prema kreativnosti i načinu kako što više šokirati javnost. Tu se prije svega misli na nevjerojatne dizajne, na razne odjevne kombinacije i naravno na brojne frizure. Za savršen izgled potrebno je prije svega imati cijelu priču. Cijela priča podrazumijeva više faktora, a to su naravno odjeća, šminka, obuća i naravno frizura.

Cijeli outfit mora odgovoratai ne samo prilici za koju ste se spremili nego i vašem karakteru. Vi se prije svega trebate osjećati udobno.

Pogledate li malo po raznim časopisima možete primjetiti kako su se s vremenom poojavile razne frizure koje ne samo što očaravaju, nego frizere podižu na sasvim novi stupanj umjetnosti.

Svake godine vrhunski frizerski saloni na brojnim natjecanjima pokazuju kako granice ne postoje i kako je zapravo sve moguće.

Minival postoji već duže vrijeme no poznato je kako je neko vrijeme bio out, mnoge žene su jednostavno odustale od takvih frizura. Kako i ne bi kada se uvijek radio s malim uvijačima i s jakim kemikalijama.

Danas se više ne morate bojati da ćete izgledati kao pudlica, jer suvremena tehnologija omogućuje moderni minival koji ispunjava sve vaše želje.

Dakle današnji minival vam pruža mogućnost da imate lokne kakve ste zamislili. Uglavnom se radi o malo većim loknicama, odnosno o spiralnim uvojcima.

Najbolje od svega što cijelo vrijeme imate lijepu frizuru koja ostavlja bez daha, a s kojom nemate puno posla.

Odlučite li se za moderni minival svakako popričajte sa svojim frizerom, neka vam savjetuje najbolji način održavanja takve frizure i hoće li to uopće odgovarati vašem tipu kose.

Autor: S.Š. Foto: Valua Vitaly/Shutterstock