Rozi lak za nokte

rozi lak
Rozi lak, Foto: Zoia Kostina/Shutterstock

Moda je zabavna, ekspresivna, plitka, duboka, mudra, nosi povijest i priča priče… ili ste jednostavno doma u pidžami. Kako god bilo, poigrajte se. Čovjek dobiva 90% informacija vidom pa stoga razmislite dva puta kada ne uzmete minutu da se dovedete u red ujutro, kada ne skinete šminku navečer i time uništavate kožu ili pak kada izlazite iz kuće sa napola poguljenim lakom.

Svakome se zalomi, znamo da nemate vremena uvijek biti savršeno dotjerane. Stvarni život zove, ali ipak pronađite jednom tjedno malo vremena za sebe i napravite od svoje sobe ili kupaone osobni spa centar. Dajte si vremena za opuštanje. Stavite masku, umočite noge u lavor sa mirisnim solima, napravite manikuru i pedikuru.

Lak za nokte čini se kao banalna mala sitnica, ali on je mnogo više od samo malog dodatka. Ženske ruke su vrlo ekspresivne i volimo govoriti rukama. Naše gestikuliranje dakako nesvijesno će privući pažnju na dlanove i nokte. Ako već nemate vremena radije u potpunosti skinite lak nego da je on oguljen ili traljav. No kada uhvatite vremena iz dugine palete svih zamislivih boja posegnite za rozom. Jedan sjajan premaz i odmah se osjećate bolje.

Koju nijansu ćete odabrati to svakako ostavljamo vama na izbor. Za romantične leptirice ove godine su na raspolaganju razne nijanse rozih od onih pastelnih pa do gotovo neprimjetno rozih koji oponašaju boju kože. Klasičarke, koje se inače ne odvajaju od krvavo crvenog laka, mogle bi začiniti stvari zasićenom i dubokom rozom, a trendseterice ukrasiti svoje nokte vrištećim neonom.

Ružičastu boju nije teško kombinirati. Možete imati ružičasti lak na noktima i odjenuti što god želite. Jednobojne  kombinacije, print, uzorci… Sve je dopušteno, jedino sugeriramo da ne uparujete ružičaste nokte sa uskom suknjom životinjskog uzorka, ali već ako je vaš leopard na lepršavoj zanimljivoj tunici nema problema. Uživajte, zabavljajte se i  igrajte bojama. One su ovdje da život učine ljepšim.

Autor: L.K.

Rozi lak, Foto: Zoia Kostina/Shutterstock